Home > Zakennieuws > Vacaturebank voor werkzoekenden met spoed
job

Vacaturebank voor werkzoekenden met spoed

Op 1 november heeft banen.nu de vernieuwde vacaturebank gelanceerd die bedoeld is voor werkzoekenden die snel aan het werk willen. Opvallend aan het initiatief is dat de site niet alleen maar is gericht op de reguliere functies, maar met name op banen die per direct moeten worden vervuld.

Nieuwe propositie

In veel branches is er op korte termijn extra capaciteit nodig. De website banen.nu wil een nieuwe propositie bieden in de markt van online werving. ‘Morgen werken begint vandaag’ is de slogan waarmee banen.nu zich wil onderscheiden van bestaande kanalen in de markt. Er is een grote groep van werkzoekenden die graag op een heel korte termijn aan de slag wil. Aan de andere kant zijn er ook veel branches die per direct om extra mankracht zitten te springen. De initiatiefnemers van banen.nu constateren dat die behoefte door de bestaande online wervingskanalen onvoldoende wordt opgepakt. De site krijgt landelijke dekking.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>