Een drukke dag in de vaderlandse recruitment-geschiedenis

Peter Boerman Op 19 november 2015
Gem. leestijd 2 min 1603x gelezen
Deel dit artikel:
Een drukke dag in de vaderlandse recruitment-geschiedenis

Donderdag 19 november kan in de annalen bijgeschreven worden als een van de drukste dagen in de Nederlandse werving- en selectiegeschiedenis.

Welgeteld vier grote evenementen waren er te genieten. En dan was er eentje nog een gecombineerd evenement ook, waarbij praten over de inhoud en dansen vermengd werden. Een kleine rondgang langs de (twitter)velden.

#1. Arbeidsmarkttrends

In Amersfoort was zonder meer het nieuws van de dag een zingende Ronald van Driel.

Sowieso was de boodschap hier op #arbeidsmarkttrends: het wordt tijd voor weer wat fun in recruitment…

#2. De Intercedent van het Jaar

In Utrecht werd vrijwel tegelijkertijd de Intercedent van het Jaar verkozen:

#3. Het Monster Year Event

En dan was er in Amsterdam ook nog het Monster Year Event, het jaarlijkse (klanten)evenement van de Nederlandse tak van Monsterboard.

Belangrijkste weetje op dzee dag: elke dag gebruiken we onze smartphone gemiddeld 150 (!) keer. Dat doen we onder meer voor gemiddeld 7 apps, terwijl we er gemiddeld 26 apps op hebben zitten. Goed om te weten…

#4. TRU en RIDE

En dan zijn we bij de finale: The Recruiting Unconference, gevolgd door de RIDE, het Recruitment Industry Dance Event, oftewel #truamsterdam, gevolgd door #truride.

 


Het was me dus al met al het dagje wel. Alles bijwonen, dat kon niemand, maar gelukkig hebben we dan altijd Twitter nog…

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners