Adv. Beter werven in de zorg

Peter Boerman Op 23 april 2012
Gem. leestijd 2 min 1975x gelezen
Deel dit artikel:

Op dinsdag 22 mei a.s. kunt u deelnemen aan het sectorseminar ‘Beter werven in de zorg’. U krijgt tips, inspiratie en verbeterpunten waarmee u als zorgwerkgever uw strategische en operationele personeelsplanning naar een hoger plan tilt en bouwt aan een duurzaam concurrentievoordeel. 

Een strategische benadering geeft u voorsprong

Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de zorginstellingen nog voornamelijk ad hoc werft. En dat terwijl er in de komende jaren grote schaarste wordt verwacht, bijvoorbeeld onder verpleegkundigen, verzorgenden, OK-medewerkers, doktersassistenten en specialisten. Dit biedt kansen voor wie wel kiest voor een strategische benadering. Bij arbeidsmarktcommunicatie gaat het immers niet alleen om werven, maar ook om employer branding en employee relationship management. Deze laatste twee peilers zijn bij uitstek lange en middellange termijndoelstellingen. Werkgevers die nu investeren in een strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan, plukken daar in de toekomst de vruchten van.

Alles over wervingstrends in de zorg

In het seminar gaan we in op (internationale) trends en ontwikkelingen in de zorgsector en hoe u hierop tijdig kunt inspelen. U ontdekt hoe de belangrijke zorgdoelgroepen zich oriënteren op een nieuwe baan en hoe u uw personeelswerving op korte en langere termijn kunt optimaliseren. Verder krijgt u talloze inspirerende best practices uit binnen- en buitenland.  Hierdoor bent u in staat tijdig in te spelen op de toekomstige wervingsproblematiek en ontdekt u hoe u kunt bouwen aan een duurzaam concurrentievoordeel.

Meer informatie

Meer informatie over het seminar, zoals het programma, de locatie en de docenten vindt u op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Incompany traject

Het is voor zorginstellingen ook mogelijk om een incompany traject te laten verzorgen. Hierbij kan een maatwerkprogramma worden aangeboden op een door uzelf gekozen tijd en plaats. Maatwerktrajecten zijn efficiënt en effectief, bieden veel rendement en hebben vaak een voordelige prijs per deelnemer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op ( 010- 217 58 50) voor meer informatie of een advies op maat.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners