Home Partner worden

Partner worden

Bereik gericht beslissers en beïnvloeders op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Werf& is dé vaksite waarin de wereld van arbeidsmarktcommunicatie en werving centraal staat. Met actueel nieuws, interviews, cases, reportages en kijkjes in de keuken bij vakgenoten houdt Werf& dagelijks bijna 40.000 recruiters, w&s-consultants, HRM- en arbeidsmarktcommunicatie-professionals op de hoogte van wat er gebeurt. Daarmee is Werf& dé kans om zonder waste beslissers en beïnvloeders in dit specifieke vakgebied te bereiken!

Partnerships Werf-en.nl

Wil je een jaar lang jezelf profileren, dan ben je met een partnership aan het goede adres. Van logovermelding en eigen profielpagina tot contentmarketing en leadgeneratie; in overleg is veel mogelijk. Lees meer.

Adverteren

Met een boodschap op Werf-en.nl en Wervingswoorden.nl bereik je per maand zo’n 40.000 unieke bezoekers die bijna 100.000 pagina’s bekijken. Met bannering, logo-advertenties, advertorials en de gratis nieuwsbrief kun je jezelf profileren bij de bezoekers van deze websites. 

Online producten

  • Leaderboard. Afmeting: 728 x 90
  • Full banner.  Afmeting: 300 x 250
  • Leadgeneratie. Jouw whitepaper een (half)jaar in de spotlight

Werf& nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Werf& wordt twee keer in de week verstuurd naar bijna 5.000 abonnees. In de nieuwsbrief is ruimte voor een 600 x 100 banner (positie bovenaan nieuwsbrief, zonder animatie) en maximaal 2 advertorials tussen de artikelen in de nieuwsbrief (logo en maximaal 40 woorden). Kijk voor meer informatie over adverteren in de nieuwsbrief in de mediakit van Werf&.

Tariefkaart

Vraag vrijblijvend de mediakit aan of neem contact met ons op via: 088 – 730 28 86, of stuur een mailtje.

Doelgroep Werf&

  • P&O’ers met recruitment als vaste taak in het functiepakket
  • Communicatieprofessionals met arbeidsmarktcommunicatie in de portefeuille (bij werkgevers of reclamebureaus)
  • Recruiters
  • W&S-consultants en intercedenten