Advertorial: Word e-recruiter in 3 dagen

Martijn Hemminga Op 27 juli 2009
Gem. leestijd 2 min 1729x gelezen
Deel dit artikel:

Door internet en nieuwe recruitment technologieën is de zichtbaarheid van werknemers en werkgevers enorm veranderd. Denk maar aan Google, LinkedIn en Hyves. Dit heeft een grote impact op de manier waarop werkgevers moeten werven. e-Recruitment heeft dan ook definitief haar plek veroverd en is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig vakgebied binnen recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Voor Rise en de AMC Academie hét perfecte moment om de krachten te bundelen en de gehele kennis tot de 3 daagse course ‘Word e-recruiter in 3 dagen’ te vormen.

Driedaagse training
Tijdens ‘Word e-recruiter in 3 dagen’ gaat u naast de theorie, actief aan de slag met sourcen, searchen, benaderen en (personal) branding. Dit doet u voor uw eigen organisatie, maar u staat ook stil bij de uitdagingen van andere deelnemers.

Deelnemers volgen de training ‘Word e-recruiter in 3 dagen’ als zij in 3 dagen alle kennis op een professionele en gedegen wijze willen opdoen over e-recruitment. Alle ins & outs van het vakgebied komen aan bod. Daarbij worden deelnemers geïnspireerd door vele voorbeelden en worden praktische handvatten aangedragen voor de eigen dagelijkse praktijk. Daar er slechts plaats is voor 16 deelnemers is er veel ruimte voor het delen van kennis en ervaringen met collegadeelnemers. Daarnaast werkt u veelvuldig in kleine groepen aan opdrachten om het geleerde direct in de praktijk te kunnen brengen. Eigen casuïstiek van de deelnemers staat hierbij centraal.

Word e-recruiter in 3 dagen
De driedaagse training vindt plaats van woensdag 4 november t/m vrijdag 6 november 2009 en is geheel verzorgd. Kijk voor meer informatie over deze eenmalige training in 2009 op de website van de AMC Academie en download de brochure!

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners