Home Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

  Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

  657 keer
  0
  28-03-2019 - 27-06-2019 11:00 - 21:00 Regardz De Eenhoorn Categorie: Organisator: Anja van Kemenade Type: Opleiding

  Arbeidsmarktcommunicatie speelt een essentiële rol in de strijd om talent. Ontdek tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie hoe u het verschil maakt op de arbeidsmarkt.

  Dé arbeidsmarktcommunicatie-opleiding

  Donderdag 28 maart 2019 start alweer de 25e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Omdat beleving en impact een steeds belangrijkere rol speelt in het vakgebied, hebben we dit een nog grotere plek gegeven in de leergang:
  • Nog praktijkgerichter en interactiever
  • Nog meer best practices
  • Meer tijd voor cases van deelnemers
  De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke masterclass volgt u een e-training waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie. Tot slot wordt de leergang succesvol afgesloten met een eindopdracht. Dit kan een individuele of een groepsopdracht zijn al naar gelang de eigen leerdoelen die vooraf zijn opgesteld. Deze nieuwe opzet maakt het mogelijk dat niet alleen de theorie wordt beheerst door oefening, maar dat aan het einde van de opleiding de theorie ook vertaald is naar concrete oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld werving, employer branding, candidate experience, strategie of het opzetten een talentpool.
  Meer weten over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie? Lees meer >>
  Kaart onbeschikbaar