Home Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

  Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

  66 keer
  0
  03-10-2017 09:00 - 17:00 Regardz De Eenhoorn Categorie: Organisator: Anja van Kemenade Type: Opleiding, Training

  Van arbeidsmarktkennis naar arbeidsmarktperspectief. Tijdens de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional leren wij u de arbeidsmarktkennis vinden en vertalen naar concrete arbeidsmarktkansen voor werkzoekenden en loopbaantrajecten.

  Hoe vertaalt u arbeidsmarktkennis door in arbeidsmarktperspectief?

  Beweging begint bij perspectief! Als  u een kansrijke en haalbare stip op de horizon zet, kan iedereen binnen 12 maanden aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt. Daarvoor heeft u wel de juiste arbeidsmarktkennis nodig. Al onze geheimen daarover delen we met u in de 3 daagse (2,5 dag) opleiding Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional.

  Dinsdag 3 oktober 2017 start de succesvolle Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional alweer voor de achtste keer. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie verzorgt deze driedaagse in nauwe samenspraak met Intelligence Group. Deze leergang heeft als doel om arbeidsmarktkennis over te dragen en deze te vertalen naar kansen voor werkzoekenden, werkgevers en overheden.

  3 bijeenkomsten

  Vooraf aan de eerste dag ontvangt u een voorbereidende opdracht welke bestaat uit twee componenten. Allereerst inlezen in de case van ‘Stefan Jansen’ en daar verschillende vragen over beantwoorden. Ten tweede circa 10 bronnen bekijken en daar een paar vragen bij beantwoorden/oefeningen doen. Dit geeft vervolgens een goede basis om op de eerste dag te starten met de Leergang tijdens twee aansluitende dagen. Na afloop krijgt u een eindopdracht, welke op de terugkommiddag gepresenteerd en besproken wordt.

  Vroegboekactie

  Wanneer u zich uiterlijk 21 augustus 2017 samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional, betaalt de 2e persoon slechts € 1.000,-.

  Lees meer, download de factsheet en/of schrijf direct in >> 

  Kaart onbeschikbaar