Home Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

  Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

  104 keer
  0
  21-03-2019 - 11-04-2019 09:00 - 17:00 Eenhoorn Amersfoort Categorie: Geen Categorieën Organisator: Anja van Kemenade Type: Opleiding

  Goede kennis van de arbeidsmarkt wordt steeds belangrijker. Tijdens de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional leren wij deelnemers de juiste arbeidsmarktkennis te vinden, interpreteren, gebruiken en direct te vertalen naar concrete arbeidsmarktkansen en een maatwerk aanpak voor werkzoekenden.

  Van arbeidsmarktkennis naar arbeidsmarktperspectief

  Steeds meer werkgevers, werkzoekenden, loopbaancoaches, mobiliteitsadviseurs en brancheorganisaties houden zich bezig met het vinden van kansen en perspectief op de externe arbeidsmarkt, omdat het niet altijd mogelijk is mensen intern te herplaatsen. Hiervoor is veel informatie  verschillende testen, scans en onderzoeksgegevens beschikbaar. Voor bureaus wordt het steeds belangrijker om zichzelf te onderscheiden en snel resultaat te behalen. In de praktijk blijft het vaak lastig om grip te krijgen op de snel veranderende arbeidsmarkt en deze informatie concreet te vertalen naar:
  • Individuele arbeidsmarktkansen
  • Concreet perspectief/uitzicht op een baan
  • Openstaande vacatures
  • Interessante werkgevers en hiring managers
  • Opleidingsplannen
  • Maatwerktrajecten gebaseerd op de vraag vanuit de arbeidsmarkt
  Donderdag 21 maart 2019 start voor de tiende keer de succesvolle leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional. Tijdens deze leergang leert u deze kennis te vertalen naar concreet perspectief voor werkzoekenden en medewerkers die in beweging moeten komen.

  Vroegboekactie

  Wanneer u zich uiterlijk 31 december 2018 samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional, betaalt de 2e persoon slechts € 1.000,-. Gebruik bij inschrijving de kortingscode combiloop.

  Meer weten?

  Meer weten over de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional? Lees meer, download de factsheet of schrijf direct in >>

  Kaart wordt geladen...