Home Schrijven van vacatureteksten

  Schrijven van vacatureteksten

  450 keer
  0
  05-06-2019 12:00 - 17:00 Regardz De Eenhoorn Categorie: Organisator: Anja van Kemenade Type: Workshop

  Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, preselecteert en zet aan tot solliciteren. In deze praktische workshop leert u doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven.

  Betere respons met online vacatureteksten

  Vacatureteksten zijn nog steeds het meest gebruikte middel binnen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Tijdens deze workshop krijgt u handvatten om uw vacatureteksten te optimaliseren. Van doelgroepgerichtheid tot online vindbaarheid (SEO). Van optimale indeling tot selecterend vermogen. Tijdens de e-training een week voorafgaand aan de workshop leert u alles over de randvoorwaarden voor een goede vacaturetekst. Tijdens de workshop brengt u de theorie direct in de praktijk tijdens opdrachten en oefeningen met uw eigen vacatureteksten. Tenslotte kunt u na afloop een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor een-op-een feedback. Blended workshop in 3 stappen De workshop Schrijven van vacatureteksten combineert online en offline leren voor optimaal effect en bestaat uit 3 onderdelen:
  1. e-Training Een week voorafgaand aan de workshop volgt u een e-training waarin we stil staan bij de randvoorwaarden voor het schrijven van goede vacatureteksten.
  2. Workshop Klassikale workshop in Amersfoort waarin we aan de hand van theorie en voorbeelden vooral aan de slag gaan met het optimaliseren van eigen vacatureteksten.
  3. Een-op-een feedback Na afloop van de workshop kunt u een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor een-op-een feedback.
  Lees meer, download de factsheet en/of schrijf direct in >>

  Kaart onbeschikbaar