Home Talent Acquisition Live 2018

  Talent Acquisition Live 2018

  505 keer
  0
  Talent Acquisition Live: 20 september 2018
  20-09-2018 09:30 - 18:00 De Nieuwe Liefde Categorie: Organisator: Erwin Hokken Type:

  De toonaangevende Nederlandse kennisplatformen voor recruitment, Digitaal-Werven en Werf &, hebben hun krachten gebundeld om een ​​nieuw internationaal evenement te organiseren: Talent Acquisition Live.

  Sprekers

  Op 20 september in Amsterdam worden in één dag recruiters en talent acquisition professionals geïnspireerd op drie niveaus: strategie, proces & technologie. Talent Acquisition Live presenteert je vier inspirerende keynotes en zestien breakout-sessies. Niet alleen helpen de sprekers je om de vraag te beantwoorden hoe je innovatief kunt zijn met je recruitment, het is ook de gelegenheid om je Europese netwerk te vergroten. We verwachten tweehonderd deelnemers uit heel Europa. Alle sessies zijn in het Engels. Meer informatie is te vinden op de website van TA-Live.

  Pre-event

  De dag voor Talent Acquisition Live is er een pre-event: The Talent Unconference. Een evenement zonder badges, keynotes en powerpoints, maar met kleine interactieve sessies over hoe je de juiste mensen kunt aantrekken en behouden. De Talent Unconference wordt georganiseerd in samenwerking met Bill Boorman’s The Recruitment Unconference (TRU).

  Locatie

  De Nieuwe Liefde Da Costakade 102 1053 WP Amsterdam Hier leggen we je uit waarom je dit event niet mag missen.

  Meer informatie

  Kaart onbeschikbaar