AI-Friday 9 juni 2023

Ontdek de kracht van AI in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie tijdens AI-Friday!

Ben jij een gepassioneerde professional in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van AI? Dan mag je AI-Friday absoluut niet missen! Deze bijeenkomst staat volledig in het teken van het verkennen van AI-inzichten, het delen van kennis en het creëren van waardevolle connecties binnen jouw vakgebied.

Tijdens deze speciale AI-Friday bijeenkomsten komen we samen voor een inspirerende dag vol know hows en uitwisseling van ideeën. We starten de middag met een heerlijke lunch, waarbij je de gelegenheid hebt om gelijkgestemde professionals te ontmoeten. Laat je inspireren door boeiende presentaties, waarin elke deelnemer 10 minuten krijgt om hun meest recente AI-project of interessante case te presenteren. Daarna is er nog 5 minuten voor vragen en discussie. Dit is jouw moment om te schitteren en anderen te inspireren met jouw expertise!

Na afloop van de presentaties sluiten we af met een borrel. Dit is dé gelegenheid om verder te praten, te netwerken en waardevolle connecties te maken met andere AI-professionals en enthousiastelingen in het recruitment- en arbeidsmarktcommunicatieveld.

Het beste van alles is dat deelname aan AI-Friday volledig gratis is! Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, Intelligence Group en Werf&. We willen graag een dynamische omgeving creëren waar ervaren AI-professionals samenkomen en van elkaar kunnen leren. Daarom vragen we alleen deelnemers die daadwerkelijk met AI werken en een interessante case kunnen delen om zich aan te melden.

Wacht niet langer en meld je nu aan voor AI-Friday! Dit is dé kans om jouw passie voor AI te delen, nieuwe inzichten op te doen en waardevolle connecties te leggen. Vul het onderstaande formulier in en we verwelkomen je graag op AI-Friday!

We starten AI-Friday om 12.00 uur met een inlooplunch. Er zijn maximaal 20 plaatsen, dus wees er snel bij.

Inspiratie

Om je te inspireren delen wij alvast een AI-case. Meet Holly, the AI powered Virtual Recruiter.

Inschrijven

AI-Friday (9 juni 2023)

Meld je via het onderstaande formulier gratis aan voor AI-Friday op 9 juni 2023:

Naam(Vereist)
Ik schrijf me in voor de Werf& nieuwsbrief.
Je kunt je op ieder moment weer afmelden.

Locatie

Goudsesingel 80
Rotterdam
Nederland