Home Werf& Awards Over de Werf& Awards

Over de Werf& Awards

De Werf& Awards zijn prijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment cases die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie, opdrachtgever of werkgever. De awards richten zich op kleine en grote organisaties, zonder budget of met grote budgetten, voor werkgevers (corporates), uitgevers en bureaus (amc/media/w&s/uitzend/detachering) in de breedste zin van het woord. Op kleine dingen die het verschil maken tot en met campagnes die grote resultaten hebben gehaald.

Definitie van ‘Impact op instroom’

Impact op instroom wordt gedefinieerd als alle acties, initiatieven, veranderingen, strategieën of beleid welke direct of indirect een positief resultaat/effect/invloed/gevolg of werking hebben (gehad) in het aantrekken van werknemers, vrijwilligers, stagiaires of elke andere vorm van instroom.

Case wordt gedefinieerd als een bewuste en geplande actie, gebeurtenis, beleid of strategie, samenwerking, ontwikkeling, training, zoekstring, campagne, out-of-the-box situatie op gebied van arbeidsmarktcommunicatie en/of recruitment die impact op de instroom tot gevolg had.

De Werf& Awards richten zich op twee categorieën, te weten

1. Arbeidsmarktcommunicatie

Hierbij gaat het om alle activiteiten die direct of indirect impact hebben gehad op de toestroom (werving) van kandidaten naar een organisatie, opdrachtgever of werkgever. Denk hierbij o.a.( maar niet uitsluitend) aan employer branding, referral, vacatureteksen, video’s, out-of-the-box acties, recruitmentsites, banners, e-mails, social mediacampagnes, beursstands, campusactiviteiten, guerilla acties, actiesites, virals, data driven recruitment, etc.

2. Recruitment

Hierbij gaat het om alle activiteiten die impact hebben gehad op de instroom en op de selectie van kandidaten die geholpen of ongeholpen hebben gesolliciteerd. Denk hierbij o.a. (maar niet uitsluitend) aan eigentijdse selectiemethodieken, unieke sourcingsactiviteiten, candidate experience, gaming als selectie, Quality of Hire, talentpools, CV search strategieën, benadermethodieken, onboarding, training van recruiters, samenwerkingen met bureaus, etc.

1,943FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
108AbonneesAbonneer

Werf& Awards Nieuws

- advertentie -

Werf& Awards Inzendingen

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen