Home Werf& Awards Publieksjury 2019

Publieksjury 2019

Stem tot en met 26 april 2019 op jouw favoriete case. Alle genomineerde cases kan je via desktop hiernaast bekijken of onderaan via Smartphone.

 • Breng jouw stem nu uit

  Je kunt slechts eenmaal jouw stem uitbrengen. Indien je meerdere keren stemt worden alle door jou uitgebrachte stemmen niet meegeteld.

  Selecteer welke case jij de beste (1), de op een na beste (2) en de op twee na beste (3) vindt. Let op: Selecteer een case slechts één keer, anders is jouw stem niet geldig.

  Top 3 recruitmentcases

 • Top 3 arbeidsmarktcommunicatiecases

 • Jouw gegevens

  Jouw gegevens worden alleen gebruikt om de uniciteit van jouw stem te kunnen controleren. Indien je kans wilt maken op vrijkaarten voor Werf& Live, dan nemen we met deze gegevens contact met je op. Indien je de nieuwsbrief van Werf& wilt ontvangen, dan gebruiken we jouw gegevens tot je je hiervoor afmeldt via de link onderaan in iedere e-mail.

 • Format: 0612345678, zonder '-'

Recruitment

Bekijk hieronder de 5 cases die door de vakjury zijn genomineerd in de categorie Recruitment. Door op de caselink te klikken vind je een korte introductie van de case en kan je doorklikken naar de volledige inzending.

Arbeidsmarktcommunicatie

Bekijk hieronder de 5 cases die door de vakjury zijn genomineerde in de categorie Arbeidsmarktcommunicatie. Door op de caselink te klikken vind je een korte introductie van de case en kan je doorklikken naar de volledige inzending.

Veelgestelde vragen

Je kunt per persoon één keer stemmen. Per keer stemmen kun je in totaal 3 cases nomineren in de categorie Recruitment en 3 in de categorie Arbeidsmarktcommunicatie.

Naast de eerste voorkeur vragen we je ook een 2e en 3e voorkeur per categorie te kiezen. Let op dat je slechts eenmaal een case kiest per categorie, anders telt jouw stem niet meer mee.

Tijdens het nomineren kun je aangeven of je kans wilt maken op het winnen van een vrijkaart voor Werf& Live op 16 mei 2019 t.w.v. € 395,-. Uiterlijk 1 mei horen de winnaars persoonlijk of ze een vrijkaart hebben gewonnen.

Staat er een antwoord niet bij, stel dan je vraag via: live@werf-en.nl.

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen