Binnenkijken op De Brug, het iconisch nieuwe hoofdkantoor van JEX

Het voormalig hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam is gerust iconisch te noemen. Nu trekt recruitment-softwarebedrijf JEX erin. Hoe ziet dat van binnen eruit? Laten we een kijkje nemen…

Peter Boerman Op 20 juli 2023
Gem. leestijd 5 min 1199x gelezen
Deel dit artikel:
Binnenkijken op De Brug, het iconisch nieuwe hoofdkantoor van JEX

Er is in totaal ruimte voor 900 medewerkers. Met de huidige 300 medewerkers die JEX telt, kun je dus rustig stellen dat het op de groei gekocht is. Maar het straalt dus wel ambitie uit, als je als softwarebedrijf je oog laat vallen op De Brug in Rotterdam, het 4 verdiepingen tellende voormalige hoofdkantoor van Unilever Nederland. Het transparante bruggebouw is 133 meter lang, heeft een oppervlakte van bijna 15.000 m2 en zweeft 25 meter boven het oude fabriekscomplex van Blue Band.

Artist impression van het pand

Maar ook van binnen is het nieuwe kantoor van de tech scale-up op allerlei manieren bijzonder te noemen. Zo werd De Brug de afgelopen maanden grondig verbouwd, samen met ontwerp- en bouwbedrijf Tétris en aannemer Remah Bouw. De opdracht voor hen was om een flexibele, verbindende werkplek te creëren waar medewerkers gezamenlijk, en tegelijkertijd in alle rust, kunnen werken. Waarna ze onder meer met geluiddempende vloeren en muren en een innovatief wandsysteem – dat grote...

Dit artikel gratis lezen?

Dit artikel is alleen beschikbaar voor Werf& Pro leden.

Waarom een Werf& Pro account super handig is:

  • Je krijgt toegang tot exclusieve content.
  • De homepage wordt aan de hand van jouw voorkeuren weergegeven.
  • Je ontvangt 2 keer per week onze nieuwsbrief;
  • Je krijgt 10% korting op al onze events*
  • Je ontvangt speciale aanbiedingen van onze partners.
  • Je download gratis het Jaarboek 2022/2023

*Exclusief RLN events

Maak binnen 1 minuut een gratis Werf& Pro account.

Registreren Al een account? Log dan hier in

Deze site onthoudt via een cookie die geplaatst wordt bij inloggen dat gebruikers na 48 uur weer worden uitgelogd. Als je het ‘remember me‘ vinkje aanzet onthoudt de site het voor 14 dagen. Dit geldt niet als je hebt ingesteld in je browser dat wanneer je deze site sluit je  ook meteen je cookies wist.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners