Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie februari 2020 [adv]

Donderdag 13 en vrijdag 14 februari 2020 organiseert de Academie voor Arbeids­markt­communicatie alweer voor de negende keer de succesvolle Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie.

Ga deze 2 dagen aan de slag met jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie

Deze 2 dagen gaan docenten Marion de Vries en Laura Baselaar actief met jou aan de slag met de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie. Je krijgt nieuwe energie en inzichten, en begrijpt de verbanden tussen employer branding, relatiemanagement en directe werving. Je wordt gesprekspartner voor HR, directie en communicatie en krijgt draagvlak voor jouw plannen. Je tilt direct jouw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan en jouw kennis wordt geüpdatet.

Het complete vakgebied

Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies. Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod. Na afloop van de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie heb je niet alleen jouw kennis op peil gebracht, maar ga je naar huis met concrete onderdelen van jouw arbeids­markt­communicatie­strategie en -operatie.

Beoordeeld op Springest met een 8,6

Op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest scoort de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie een 8,6 gemiddeld, gebaseerd op 72 ervaringen.

Combitarief

De bootcamp leent zich ideaal om samen met jouw collega HR, Recruitment of communicatie te volgen zodat jullie samen snel de arbeidsmarktcommunicatie van jullie organisatie optimaliseren. Je profiteert dan ook nog eens van een speciaal combitarief. Schrijf dus snel samen met een collega in. Gebruik bij inschrijving met een collega de actiecode combi-amcb.

Last minute actie speciaal voor jou

Bij inschrijving uiterlijk 22 januari ontvang jij als lezer van dit bericht een gratis ticket t.w.v. € 395,- voor het jaarlijkse event Werf& Live op donderdag 28 mei. Wil je hiervan gebruik maken? Vermeld dan bij inschrijving in het opmerkingenveld ‘Gratis Werf& Live’. Je ontvangt te zijner tijd de kortingscode waarmee je gratis kan inschrijven.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de academie voor arbeidsmarktcommunicatie.

Anja van Kemenade Op 16 januari 2020 Gem. leestijd 3 min113x gelezen
Deel dit artikel:
Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie februari 2020 [adv]
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
Talent.com
ToTalent.eu
WBNRS