Breaking Seminar: Candidate Experience

Donderdag 19 september 2019

Candidate experience is hot. En terecht! Een kandidaatervaring heeft impact op je omzet, op je kosten en op jouw aantrekkingskracht op het beste talent dat er rondloopt.

Dit seminar is exclusief gewijd aan candidate experience waarin verschillende sprekers en partners hun ervaringen en tips met je delen.

Programma

Vanaf 11.45 uur ben je van harte welkom om een broodje met ons mee te eten. We starten om 12.30 uur met het programma en sluiten rond 16.30 uur het seminar af.

Het definitieve programma volgt later. We houden je hiervan op de hoogte.

Sprekers

Martijn Hemminga

Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeids­markt­communicatie, employer branding en recruitment­technologie. Vanuit zijn bedrijf Nr29 adviseert, begeleidt en helpt hij werkgevers op het gebied van employer branding en strategische arbeids­markt­communicatie. Hij opereert hierbij op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources.

Op afstand helpt hij werkgevers via arbeids­markt­communicatie­kennis­bank amcexpert.nl. In 2012 verscheen het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand waarvan hij een van de auteurs is. Met initiatieven als Recruitmentsystemen.nlRecruitmenttech.nl en het jaarlijkse Recruitment Tech Event en de Recruitment Tech Awards maakt hij de markt van recruitment­technologie inzichtelijk.

Martijn Hemminga heeft samen met Geert-Jan Waasdorp eind 2006 de Academie voor Arbeids­markt­communicatie opgericht. Samen stonden zij begin 2008 aan de wieg van vakblad en -site Werf&, vakmagazine over arbeids­markt­communicatie.

  • Donderdag 19 september 2019
  • 12.30 – 16.30 uur
  • Van der Valk hotel in Utrecht
  • In 1 middag op de hoogte

Investering

De investering voor dit event is €395,- per persoon. Op dit moment geldt een Very Early Bird waarmee je €100,- korting krijgt. Dit is inclusief inlooplunch, tussendoortjes, drankjes en na afloop de digitale handout (pdf) van de beschikbaar gestelde presentaties. Tarief is exclusief 21% btw.

Locatie

Het seminar vindt plaats in het centraal gelegen Van der Valk hotel in Utrecht, Winthontlaan 4 -6, 3526 KV Utrecht. De locatie is gelegen langs de A12 afslag 17
(Utrecht/Jaarbeurs/Kanaleneiland).

Adres: Winthontlaan 4 -6, 3526 KV Utrecht

Het hotel is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.
Sneltrams 60 en 61 vanaf Utrecht CS stoppen voor de deur.

Parkeren

Parkeren op eigen kosten kan in de parkeergarage onder het hotel. Indien deze vol is word je doorverwezen naar een nabij gelegen parkeerplaats en met een shuttle service heen en weer vervoerd.

Candidate Experience in het nieuws

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen