Home Zakennieuws Brockmeyer en Allyou beklinken partnership

Brockmeyer en Allyou beklinken partnership

2.015 keer
0

Arbeidsmarktplatform allyou® en online wervingsspecialist Brockmeyer zijn recent een partnership aangegaan.

Met dit partnership willen de twee de beste kandidaten voor werkgevers vinden. Vacature-analyses, advies over vacatureplaatsingen op de juiste wervingskanalen en de daadwerkelijk plaatsing van vacatures op vacaturebanken en andere kanalen is nu ook mogelijk vanuit de allyou® omgeving.

De juiste vacature op de juiste plek

Met de ruim 1.600 vacaturebanken die Nederland kent, is het kiezen van het juiste wervingskanaal voor een vacature vaak een uitdaging voor werkgevers’, aldus Gerard van den Top, mede-eigenaar van allyou®. ‘Het deskundig adviseren van werkgevers bij het maken van de keuze voor de juiste vacaturebank, social media of andere kanalen, is dan ook een zeer welkome aanvulling op ons huidige dienstenaanbod.’

Introductieaanbod

Om de samenwerking van allyou® en Brockmeyer een feestelijk tintje te geven, krijgen gebruikers van Brockmeyer 10 procent korting op vacaturemarketing via het allyou®-arbeidsmarktplatform. Deze korting geldt tot 1 mei 2014. Bovendien ontvangen nieuwe gebruikers 10 procent korting op de reeds lopende pakketaanbieding van allyou®. Voor iets meer dan 500 euro per jaar heeft een werkgever de volledige beschikking over de uitgebreide functionaliteit van het integrale wervingsplatform allyou®.

Zelf ontwikkeld

Online wervingspecialist Brockmeyer is een organisatie die gebruik maakt van een zelf ontwikkeld benchmarksysteem van vacatures waarmee wervingskanalen vooraf kunnen worden vergeleken met de resultaten van de campagnes van soortgelijke vacatures. Aansluitend plaatst Brockmeyer de vacature op de meest effectieve wervingskanalen, waarbij de werkgever profiteert van inkoopvoordelen die kunnen oplopen tot meer dan 30 procent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here