Brockmeyer en Allyou beklinken partnership

Peter Boerman Op 14 februari 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 2188x gelezen
Deel dit artikel:
Brockmeyer en Allyou beklinken partnership

Arbeidsmarktplatform allyou® en online wervingsspecialist Brockmeyer zijn recent een partnership aangegaan.

Met dit partnership willen de twee de beste kandidaten voor werkgevers vinden. Vacature-analyses, advies over vacatureplaatsingen op de juiste wervingskanalen en de daadwerkelijk plaatsing van vacatures op vacaturebanken en andere kanalen is nu ook mogelijk vanuit de allyou® omgeving.

De juiste vacature op de juiste plek

Met de ruim 1.600 vacaturebanken die Nederland kent, is het kiezen van het juiste wervingskanaal voor een vacature vaak een uitdaging voor werkgevers’, aldus Gerard van den Top, mede-eigenaar van allyou®. ‘Het deskundig adviseren van werkgevers bij het maken van de keuze voor de juiste vacaturebank, social media of andere kanalen, is dan ook een zeer welkome aanvulling op ons huidige dienstenaanbod.’

Introductieaanbod

Om de samenwerking van allyou® en Brockmeyer een feestelijk tintje te geven, krijgen gebruikers van Brockmeyer 10 procent korting op vacaturemarketing via het allyou®-arbeidsmarktplatform. Deze korting geldt tot 1 mei 2014. Bovendien ontvangen nieuwe gebruikers 10 procent korting op de reeds lopende pakketaanbieding van allyou®. Voor iets meer dan 500 euro per jaar heeft een werkgever de volledige beschikking over de uitgebreide functionaliteit van het integrale wervingsplatform allyou®.

Zelf ontwikkeld

Online wervingspecialist Brockmeyer is een organisatie die gebruik maakt van een zelf ontwikkeld benchmarksysteem van vacatures waarmee wervingskanalen vooraf kunnen worden vergeleken met de resultaten van de campagnes van soortgelijke vacatures. Aansluitend plaatst Brockmeyer de vacature op de meest effectieve wervingskanalen, waarbij de werkgever profiteert van inkoopvoordelen die kunnen oplopen tot meer dan 30 procent.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners