Bullhorn neemt Mployee over

Softwareleverancier Bullhorn heeft de overname aangekondigd van Mployee, de Rotterdamse leverancier van op Salesforce gebaseerde oplossingen voor de uitzendbranche.

Peter Boerman Op 06 januari 2024
Gem. leestijd 2 min 281x gelezen
Deel dit artikel:
Bullhorn neemt Mployee over

Met de overname van Mployee speelt Bullhorn naar eigen zeggen in op ontwikkelingen in de werving- en uitzendbranche. ‘Onzekerheid over de economie, prijsdruk en minder vacature-opdrachten hebben de branche vorig jaar gedwongen om interne bedrijfsvoering zoveel mogelijk te stroomlijnen. Het centraliseren van alle wervingsactiviteiten op één platform helpt bureaus om deze efficiëntie te bereiken.’ Als gevolg daarvan heeft Bullhorn een aanzienlijke toename gezien in het gebruik van het Salesforce-platform, vooral in Europa. En de overname van Mployee past daar naadloos in, aldus het softwarebedrijf.

De omzet van Bullhorn op het Salesforce-platform is gegroeid met een gemiddelde jaarlijkse groei van bijna 30% sinds 2019. Bureaus in 40 landen en 4 van de 5 grootste wereldwijde wervingsbureaus gebruiken nu Bullhorn-producten op het Salesforce-platform. Door de mogelijkheden van Mployee voor het mid-office te combineren met de eigen front-office, kan Bullhorn nu een echte enterprise end-to-end-oplossing bieden die is gebouwd op het Salesforce-platform, zo wordt beloofd. Deze oplossing moet helpen bij het oplossen van de vele uitdagingen in het front- en mid-office die de groei van bureaus belemmeren.

Efficiëntere mid-office processen

‘We hebben de afgelopen jaren een enorme groei gezien in het gebruik van Bullhorn voor Salesforce wereldwijd, en deze overname zal ons helpen om die bureaus over de hele wereld beter te ondersteunen bij het leveren van efficiëntere mid-office processen’, aldus Matt Fischer, President en Chief Operating Officer bij Bullhorn. ‘We zijn enthousiast over de potentie die de oplossing van Mployee in combinatie met Bullhorn voor Salesforce biedt, om zo een volledige end-to-end oplossing te leveren.’

‘We willen samen verder werken aan de digitale revolutie in de werving- en uitzendbranche.’

‘Met veel enthousiasme sluiten wij ons aan bij Bullhorn om verder te werken aan de digitale revolutie in de werving- en uitzendbranche’, aldus Karen Weebers, CEO van Mployee. ‘Bullhorn heeft de middelen om te investeren in de product roadmap van Mployee om onze oplossingen naar nog meer bureaus te brengen.’

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners