Darryl Verbond: Manager Woningcorporaties

Redactie Op 08 september 2023
Gem. leestijd < 1 minuut 35x gelezen
Deel dit artikel:
Darryl Verbond: Manager Woningcorporaties

Oude situatie

Oude functie: Accountmanager
Oude werkgever: Derec

Nieuwe situatie

Nieuwe functie: Manager Woningcorporaties
Nieuwe werkgever: Verden

Ingangsdatum: 08-09-2023

Na tien jaar in de evenementen- en vijf jaar in de onderwijsbranche, ga ik mij de komende jaren richten op de woningcorporaties. Samen met mijn nieuwe collega’s bij Verden ben ik er meer dan klaar voor om professionals en woningcorporaties bij elkaar te brengen. Ik heb er zin in!

De rubriek ‘Baanwisselaars’ wordt mogelijk gemaakt door de Leergang Recruitment Basic en Leergang Recruitment Advanced van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners