De leukste start-ups in recruitment kunnen zich bij deze competitie melden

Redactie Op 07 januari 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 607x gelezen
Deel dit artikel:
De leukste start-ups in recruitment kunnen zich bij deze competitie melden

Heb jij een start-up in recruitment en wil je je bedrijf graag tonen aan een internationaal publiek? Dat komt goed uit, want de Startup Competition van Talent Acquisition Live biedt een podium aan de meest vernieuwende jonge bedrijven van Europa en Israël.

Dit internationale event, dat dit jaar zijn tweede editie kent, wil zijn publiek graag verrassen met de nieuwste ontwikkelingen. Daarom is het de Talent Acquisition Live Startup Competition 2019 gestart, waarmee alle Europese start-ups in de werving en selectie een speciaal ‘partnerpakket’ kunnen winnen.

Aandacht op podium en in de vakpers

Met dat pakket mag de start-up onder meer een presentatie geven van 10 minuten, met daarnaast ruimte voor vragen. Er zijn ook kaarten voor het evenement te verdienen, plus aandacht in de vakpers. Vóór 24 januari worden ‘alle bedrijven met een innovatie voor de Europese recruitment- en/of talent acquisition-markt’ dan ook uitgenodigd zich in te schrijven.

Popular voting

Tussen 25 en 28 januari zal de organisatie de inschrijvingen checken op de voorwaarden. Vanaf 31 januari volgt dan een stemronde, waarna twee gelukkigen als winnaar worden benoemd. Zij zullen vervolgens te zien zijn op 18 april, de dag dat Talent Acquisition Live in Amsterdam gehouden wordt.

Bekijk hier de aftermovie van Talent Acquisition Live 2018

Of lees ook:

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners