Duik in de recruitmentwereld

Van opvallende employer branding-campagnes tot baanbrekende assessment-technologie: de recruitmentbranche zit nooit stil. Niet alleen voor recruiters en recruitmentbureaus, maar voor alle organisaties die in de branche actief zijn of een belang hebben is het cruciaal om van alle trends op de hoogte te zijn.

Het spiksplinternieuwe Werf& Jaarboek 2023 is daarom niet te missen. Deze bijzondere uitgave, een 180 pagina’s tellend koffietafelboek, zet op een laagdrempelige manier de belangrijkste ontwikkelingen van verleden jaar op een rij én blikt alvast vooruit.

Het Werf& Jaarboek geeft een jaaroverzicht van wat is geweest, en inspireert voor wat gaat komen. Uiteraard met prikkelende visies en succesverhalen van recruiters over hoe ze de strijd met de krapte aangaan. Dit met alle innovaties van onder meer de nieuwste recruitmenttech-oplossingen.

Wil jij het Werf& Jaarboek 2023 ontvangen?

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Wij mailen jou het jaarboek zodra dit is uitgekomen! Zo ligt het als een van de eerste (digitaal) in jouw handen. Alvast veel leesplezier!

 

PRO worden & Jaarboek 2023 ontvangen

"*" geeft vereiste velden aan

Word Werf& PRO en ontvang gratis het Werf& Jaarboek*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

* We melden je meteen aan als Werf& PRO lid. Dit is namelijk superhandig:

  • Je krijgt toegang tot exclusieve content.
  • Je ontvangt 2 keer per week onze nieuwsbrief.
  • Je krijgt 10% korting op al onze events.*
  • Je ontvangt speciale aanbiedingen van onze partners.
  • Je downloadt gratis het Jaarboek 2023.

*Exclusief RLN events