Webinar Wednesday: De top-of-mind top 10

Na de dip in de eerste helft van 2020 zien we dat het aantal vacatures weer stijgt, wat de keuzemogelijkheden voor kandidaten vergroot. Hoe zorg je nou dat juist jij automatisch opkomt in de gedachten van kandidaten in de jungle die de arbeidsmarkt heet? Jan Hein de Wilde en Milou Groenteman vanĀ  SendtoDeliver vertellen hoe je recruitment marketing juist kunt inzetten en je CRM voor je kan laten werken om te zorgen dat jij top-of-mind wordt.

Schrijf je hieronder in voor het gratis Webinar Wednesday webinar van 26 augustus


  • Met het inschrijven voor een van de webinars tijdens de Webinar Wednesday ga ik akkoord dat mijn gegevens worden gedeeld met de organisatie die het webinar verzorgt. Ook word ik via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van het webinar waarvoor ik me heb ingeschreven.

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.