Leergang Strategisch Recruitment

  • Thursday 07 November 2019
Inschrijven
Schrijf samen met een collega van dezelfde organisatie in en je ontvangt bij gelijktijdige aanmelding eenmalig € 390,- korting, je betaalt dan samen € 5.600,- (excl. BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-leeradv. *
In deze opleiding voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.

Dé strategische recruitmentopleidingIn het voorjaar van 2019 heeft de Leergang Recruitment Advanced voor de tweede maal plaatsgevonden. Donderdag 7 november gaat deze leergang onder de nieuwe naam ‘Leergang Strategisch Recruitment’ voor de derde maal van start. Deze opleiding van 2×2 dagen heeft als doel om van vakprofessional te gaan naar sterke gesprekspartner en beïnvloeder voor het management. Naast het beheersen van basisvaardigheden, gaan wij in deze strategische recruitmentopleiding in op de actuele ontwikkelingen van het vak en een stapje verder als het gaat om Tech, KPI’s, strategie, planning en beïnvloeden. Je leert alles om alvast invloed uit te oefenen om als senior, lead of manager gewenst advies te geven. Deze recruitmentopleiding is voor professionals met meerdere jaren praktijkervaring en minimaal 250 hires, werkzaam aan de bureaukant (W&S, detachering) of als corporate recruiter/recruitment manager. En het is de ideale vervolgopleiding voor de Leergang Recruitment.

Meer informatie over de Leergang Recruitment Advanced? Lees meer en/of schrijf direct in >>

Naar alle events

Informatie

Anja van Kemenade anja@arbeidsmarktcommunicatie.eu
  • Thursday 07 November 2019
  • 09:00 t/m 16:00
Inschrijven