Masterclass Referral Recruitment

  • donderdag 17 juni 2021
  • Het Industriegebouw Goudsesingel 80, Goudsesingel, 1e verdieping, 3011 KD Rotterdam
Inschrijven
De training leent zich ideaal om samen met jouw collega van HR, Recruitment of Communicatie te volgen. Bij gezamenlijke inschrijving ontvangt de tweede persoon 25% korting met de code combi-ref *
Referrals vormen vaak de meest waardevolle sollicitanten voor een organisatie. Het via via werven wordt dan ook steeds belangrijker. In deze masterclass leer je hoe je een goede basis legt om effectief te werven via referrals.

Structureel werven via jouw eigen medewerkers

Referral recruitment wint steeds meer terrein bij personeelswerving. Met behulp van onder meer social media zetten werkgevers eigen medewerkers, oud-medewerkers en/of klanten in als ambassadeurs voor het werven van nieuw personeel. Dit biedt veel kansen. Zeker als je dit met beleid en weldoordacht aanpakt. In deze masterclass Referral recruitment krijg je aan de hand van een checklist en concrete cases handreikingen en input voor een duurzame opzet van een referral strategie. Zowel succesvol op de korte als op de lange termijn. Best practices en inspirerende voorbeelden passeren de revue om te laten zien hoe je succesvol kan zijn met referral recruitment.

Lees meer en/of dowload de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

 

Naar alle events

Informatie

Kevin Jorna kevin@arbeidsmarktcommunicatie.eu
  • donderdag 17 juni 2021
  • 10:30 t/m 17:30
  • Het Industriegebouw Goudsesingel 80, Goudsesingel, 1e verdieping, 3011 KD Rotterdam
Inschrijven