Recruitment Tech Event 2019

  • Thursday 21 November 2019
  • Amsterdome
Inschrijven
Wil jij je recruitment boosten? Laat je dan inspireren door experts, die je in hun keynotes en sessies alles vertellen over bijvoorbeeld artificial intelligence, voice en een nieuw business model voor recruiters. Op donderdag 21 november 2019 vindt, in de gloednieuwe ‘Amsterdome’ in Amsterdam, de vijfde editie plaats van het Recruitment Tech Event. Hét evenement over de recruitmenttechnologie van 2020.

Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 24 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Futurist Richard van Hooijdonk vertelt over het nieuwe business model voor recruiters: “Voor de recruiter van de toekomst ligt een vet nieuw business model”, vertelt hij in dit interview over onder andere zijn keynote. Expert Megan Marie Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence. Elin Öberg Mårtenzon verzorgt een keynote over Tengai, een social interview robot, die exclusief tijdens RTE19 voor even in Nederland te bewonderen zal zijn! Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice.
Naast deze keynotes zijn er nog liefst 24 breakout-sessies en vele demo’s, waardoor dit de ideale dag is om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Naar alle events

Informatie

  • Thursday 21 November 2019
  • 09:00 t/m 18:00
  • Amsterdome
Inschrijven