Webinar Wednesday: De synergie tussen Werf& en Recruitment Tech

Op het eerste gezicht lijkt het alsof deze twee platforms concurrenten zijn van elkaar, maar niets is minder waar. Beide platforms liggen in elkaars verlengde en combineren het beste van beide werelden. Waar Werf& uitblinkt op haar brede bereik onder recruiters en arbeidsmarktcommunicatieprofessionals, heeft Recruitment Tech weer het niche bereik als het gaat om tooling.

In dit webinar vertellen Martijn Hemminga (oprichter Recruitment Tech en mede-oprichter Werf&) en Denise van der Lans (Partnermanager van Werf&) over de kracht van beide platforms en hoe ze elkaar versterken. Ontdek hoe je met beide platforms kunt werken aan thought leadership, lead generation en zichtbaarheid voor jouw producten en diensten. In Nederland, maar ook internationaal, want beide platforms hebben ook bereik in het buitenland met ToTalent.eu, Recruitmenttech.com en Recruitmenttech.be.

Schrijf je hieronder in voor het gratis Webinar Wednesday webinar van 2 december

Webinar Wednesday 2 december 2020


  • Met het inschrijven voor een van de webinars tijdens de Webinar Wednesday ga ik akkoord dat mijn gegevens worden gedeeld met de organisatie die het webinar verzorgt. Ook word ik via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van het webinar waarvoor ik me heb ingeschreven.