Home Events

Events

Op deze pagina vind je een overzicht van de evenementen die Werf& zelf organiseert. Meld je via onderstaande aanmeldbuttons aan voor één van de evenementen.

Webinar Week

Webinar Week

11 t/m 15 februari 2019
Vanaf ieder device

25 webinars (5 webinars per dag) in één week over arbeidsmarktcommunicatie, professioneel inhuren in de praktijk, recruitment, candidate experience en HR tech en flex.

Agile recruitment

Seminar Agile Recruitment

Donderdag 14 maart 2019
Utrecht

Agile Recruitment is een strategische keuze om recruitment wendbaar, flexibel en vooral effectief in te richten. Tijdens dit seminar wordt stilgestaan bij de basis van agile en andere organisatievormen.

Male nurse pushing stretcher gurney bed in hospital corridor with male & female doctors & nurses & senior female patient in a wheelchair

Seminar Beter werven in de zorg

Donderdag 26 maart 2019
Regardz De Eenhoorn Amersfoort

Werving staat bovenaan de agenda van zorgorganisaties. Tijdens dit seminar krijg je concrete handreikingen om op korte, middellange en lange termijn jouw werving te optimaliseren.

Talent Acquisition Live 2018

Talent Acquisition Live 2019

Donderdag 18 april 2019
Amsterdam

Tweede edite van hét event over innovatieve recruitment. 100% in het Engels. Profiteer tot 1 februari 2019 van de early bird korting.

Werf& Live 2019

Donderdag 16 mei 2019
De Rijtuigenloods, Amersfoort

Hét jaarlijkse event over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment inclusief de uitreiking van de Werf& Awards 2019.

Seminar Recruitment Tooling (i.c.m. Demo Day)

Donderdag 6 juni 2019
Utrecht

Meer informatie volgt nog.

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen