Anders Werven in 2024 - 16 november 2023

Informatie

Recruitment wordt gedomineerd door bureaus, tech- en mediagiganten als LinkedIn, Indeed, Google en Meta. Niets mis mee, want ondanks en dankzij deze partijen worden we keer op keer toch in staat gesteld om de hiring doelstellingen te halen. Tegelijkertijd zijn we misschien ook wel vergeten hoe het is om anders te denken en om anders te werven. Op dit event nemen de best in class in de recruitmentindustrie jou mee in hoe zij succesvol, anders werven. Van referral tot en met open dagen van AI tot candidate experience. In plaats van meer doen van datgene dat iedereen doet, juist het accent zetten op slim anders werven.

Als corporate eindverantwoordelijke voor recruitment en talent acquisition wil je dit event niet missen. Alleen zij die voldoen aan deze criteria zijn van harte welkom om deel te nemen. Een event zonder promopraatjes en waar nog lang over zal worden na gesproken.

Klik hier om je in te schrijven

Programma

11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
Anders werven in 2024
Anders werven in 2024
Anders werven in 2024
Ontvangst & registratie
11:30 - 12:00

Rondleiding door De Kuip
12:00 - 12:45

Lunch
12:45 - 13:30

Opening door Master of Ceremony Dorien Waasdorp
Dorien Waasdorp

Hoe laat je oud-medewerkers hun liefde voor hun voormalig werkgever nieuw leven inblazen? Wij creëerden er een unieke experience voor!
'Love really hurts without you! ' door José Honing & Anne van Schalkwijk
13:45 - 14:10
Anne van Schalkwijk
José Honing
Xebia

Xebia is een internationale IT consultancy die zich richt op dé autoriteiten in de IT markt. Door de missie en kernwaarden te vertalen in alles wat zij doen, is Xebia in staat een inspirerende en innovatieve cultuur neer te zetten waar de mens écht centraal staat. En breekt de dag aan dat een collega dan toch vertrekt? Dat doet pijn! Wij gaan above and beyond om onze collega als ambassadeur de deur uit te laten gaan. En wat doe je met al deze waardevolle ambassadeurs? Juist! Die verleid je de “ Xebia way” om terug te keren naar het paarse nest. Want oude liefde roest niet!

In onze keynote nemen wij jou mee in onze waardengedreven aanpak en onze unieke alumni experience.

In 2023 vernieuwde SteamTalmark met AI: een boost voor creativiteit en campagnes, met ook dilemma's. Ricardo deelt praktijkvoorbeelden.
'A.I. en Irresistible employer branding' door Ricardo Risamasu
14:10 - 14:35
Ricardo Risamasu
SteamTalmark

2023 was voor het employer branding bureau SteamTalmark een jaar van nieuwe werkwijzen, nieuwe methoden, nieuwe tools, nieuwe inzichten en verbeterde oplossingen door de brede toepassing en acceptatie van (generatieve) artificial intelligence. AI blijkt een katalysator voor nog meer creativiteit, het zorgt voor een shift in de manier van campagnevoeren én stelt ons in staat om meer data te analyseren dan ooit voor mogelijk werd gehouden. Maar AI brengt ook dilemma’s op het gebied van auteursrecht, data bescherming, ethiek en bestaansrecht. Met voorbeelden uit de praktijk laat Ricardo zien hoe SteamTalmark kunstmatige intelligentie omarmt en inzet voor en met haar klanten.

Het letterlijk openstellen van deuren biedt een kijkje in de keuken van elk bedrijf tijdens de Open Bedrijven Dag!
'Werven zonder drempels' door Lieke van Loon
14:35 - 15:00
Lieke van Loon
Werken in de Kempen & Werken in de Peel

Waar AI en andere technologie de wervingsmarkt overnemen, vertelt Lieke van Loon over fysiek werven middels succesformule de Open Bedrijven Dag. Wat de effecten zijn op korte en lange termijn, hoe bezoekers worden ondergedompeld in de realiteit van het échte werk en wat dit doet met het het imago van werkgevers binnen de regio. De kers op de taart? Talloze succesvolle matches!

Break & netwerken
15:00 - 16:00

Welke invloed heeft een sterke cultuur op je referral strategie? Waarom heb je "Brothers & Sisters" nodig om referral recruitment te starten?
'Brothers & Sisters & Referral' door Heleen Stoevelaar
16:00 - 16:25
Heleen Stoevelaar
The Referral Company

Referral recruitment bestaat als sinds 55 voor Christus. De Romeinen hebben hun wervingsprobleem aangepakt met referral recruitment en dus geschiedenis geschreven. Wat betekent dat voor ons anno 2023? Staat referral recruitment bovenaan jouw agenda of schiet jij met losse flodders?

'De humAIn workforce: waar robots werken en mensen leven' door Saskia Nijs
16:25 - 17:15
Saskia Nijs
Studio 21st

Tijdens deze lezing zal Saskia Nijs ons meenemen in de toekomst van werk waarin robots & AI onze banen inpikken. Volgens haar biedt ons dat de mogelijkheid om anders te gaan kijken naar werk en werk voor de toekomst te herdefiniëren. Technologie en mens samen zorgen voor vernieuwing, verandering en verbetering van werk. AI maakt ons weer mens! Hoe zal recruitment veranderen door de snelle opkomst van AI? En welke kansen liggen er in ons vakgebied? Saskia Nijs inspireert ons waar we nu staan en wat wij als professional en mens anders kunnen doen om te (blijven) werken in de toekomst.

Afsluiting door Dorien Waasdorp
Dorien Waasdorp

Borrel & napraten
17:30 - 18:30

Anders werven in 2024

Inschrijven

Inschrijven

Locatie

De Kuip
Van Zandvlietplein 1
Rotterdam
Nederland
  • Openbaar vervoer
    De Kuip is vanuit alle richtingen goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Plan je reis met www.9292.nl of www.ret.nl. Het event vindt plaats aan de Olympia zijde van het stadion, Olympiaweg 50 te Rotterdam. De entree is via Poort 25, bij de ingang aan de zijde met de grote groene Feyenoord Letters.
  • Parkeren
    Het event vindt plaats aan de Olympia zijde van het stadion, Olympiaweg 50 te Rotterdam. Je kunt de auto gratis parkeren op de parkeerplaats P7 en P8. De entree is via Poort 25, bij de ingang aan de zijde met de grote groene Feyenoord Letters.