Seminar Beter werven in de zorg

Dinsdag 26 maart 2019

INSCHRIJVEN | PROGRAMMA | SPREKERS | INFORMATIE | LOCATIE

Werving staat bovenaan de agenda van zorgorganisaties. Tijdens dit seminar krijg je concrete handreikingen om op korte-, middellange- en lange termijn jouw werving te optimaliseren. Met veel praktijkvoorbeelden, twee sprekers en twee inspirerende gastsprekers. 

Beter werven op korte en (middel)lange termijn

Zorgwerkgevers moeten alles uit de kast halen om goede mensen te vinden en aan zich te verbinden. Maar op welke manieren kun je het beste jouw wervingsproblematiek aanpakken? Martijn Hemminga en Inge Beckers geven je in dit sectorseminar tips, inspiratie en verbeteringen voor jouw werving van nu en die van morgen en overmorgen. Aan de hand van cijfers, veel praktijkvoorbeelden en twee gastsprekers (o.a. Huub Buijs van van het Rijnstate Ziekenhuis) leer je hoe je jouw werving naar een hoger niveau kunt tillen.

Het seminar begint om 11.00 uur, met inloop vanaf 10.45 uur. Om 16.30 uur wordt het sectorseminar afgerond.

PROGRAMMA

Welkom en kennismaking

Essentie van beter werven
Wat is de essentie van goed werven binnen de zorg? Hoe zorg je voor goede werving op de korte- en middellange termijn en relatiemanagement (employee relationship management) en werkgeversimago (employer branding) op de (middel)lange termijn?

Beter werven op korte termijn
Op basis van de resultaten van het onderzoek Stand van Werven binnen de zorg wordt gekeken op welke wijze je jouw werving kunt optimaliseren op de korte termijn. Je brengt voor jouw eigen organisatie de prioriteiten in kaart, zodat je naar huis gaat met een blauwdruk voor een verbeterplan op de korte termijn.

Lunch

Werving bij Pluryn
Marketing Director Marian Draaisma vertelt hoe Pluryn haar basis op orde heeft gebracht voor professionele werving van medewerkers, zowel online en offline. Hun wervingsuitdaging: minstens 700 nieuwe gekwalificeerde medewerkers per jaar.

Beter werven op de (middel)lange termijn
Op basis van de resultaten van het onderzoek Stand van Werven binnen de zorg wordt gekeken op welke wijze je jouw werving kunt optimaliseren op de middellange- en lange termijn. Je brengt voor jouw eigen organisatie de prioriteiten in kaart, zodat je naar huis gaat met een blauwdruk voor een verbeterplan op de (middel)lange termijn.

Break

10x inspiratie
In sneltreinvaart krijg je 10 uiteenlopende inspirerende voorbeelden om beter te werven in de zorg. Laat je inspireren door deze voorbeelden om doelgroepgericht, out-of-the-box en/of effectief beter te werven.

Werving bij het Rijnstate Ziekenhuis
Huub Buijs, adviseur arbeidsmarktcommunicatie bij het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, geeft een kijkje in hun wervingskeuken. Zijn devies: ‘Zorg eerst voor een goede basis voordat je gaat denken in grote campagnes’.

Vragen en afronding

SPREKERS

Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie.

Marian Draaisma

Marian Draaisma is Marketing Director bij Pluryn en Intermetzo. Ze is auteur van diverse publicaties waaronder de boeken uit de serie Power tot the People: Marketing in de zorg en Online Marketing in de zorg.

Inge Beckers

Inge Beckers zet zich gepassioneerd in voor HR-communicatie.nl en helpt organisaties met medewerker-engagement, internal en employer brandingsvraagstukken.

Huub Buijs

Huub Buijs

Huub Buijs is een gedreven adviseur arbeidsmarktcommunicatie die zich binnen het Arnhemse ziekenhuis Rijnstate bezig houdt met employer branding, recruitment en goed werkgeverschap.

  • Dinsdag 26 maart 2019
  • 11.00 – 16.30 uur
  • Van der Valk Utrecht
  • In 1 middag op de hoogte
  • 2 experts aan het woord

Investering

De investering voor dit event is € 395,- per persoon. Dit is inclusief inlooplunch, tussendoortjes, drankjes en na afloop de digitale handout (pdf) van de beschikbaar gestelde presentaties. Tarief is exclusief 21% btw.

Inschrijven

Wil jij deelnemen aan dit seminar waarin je leert hoe je beter werft in de zorg? Schrijf je dan direct in en noteer dinsdag 26 maart 2019 in jouw agenda.

Locatie

De locatie van dit seminar van Werf& is Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4 -6, 3526 KV Utrecht. De locatie is gelegen langs de A12 afslag 17 (Utrecht/Jaarbeurs/Kanaleneiland).

Wij adviseren je om gebruik te maken van het openbaar vervoer. De sneltrams 60 en 61 vanaf Utrecht CS stoppen voor de deur.

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op eigen kosten in de parkeergarage onder het hotel. Indien deze vol is wordt je door verwezen naar een nabij gelegen parkeerplaats en met een shuttle service heen en weer vervoerd.

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen