Werf& Bureaurecruitment Live - 27 januari 2022

Event Informatie

Save the date

Op donderdag 27 januari vindt alweer voor de 4e keer Werf& Bureaurecruitment Live plaats. Dit jaar staat het event in het teken van De toekomst van bureaurecruitment. 

Wanneer: 27 januari 2022

Waar: Utrecht

Onderwerp: De toekomst van bureaurecruitment

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het programma. Diverse sprekers zullen jou op 27 januari inspireren over de toekomst van bureaurecruitment. Wil je op de hoogte blijven van de sprekers en de invulling van het programma? Schrijf je dan in voor de bureaurecruitment updates. Dat doe je hier>>

 

Een ticket kopen? Kies een van de onderstaande tickets.

Inschrijven?

Super Early Bird
275
Dit tarief is geldig tot en met 1 november
Nog niet beschikbaar
Early Bird ticket
325
Dit tarief is geldig tot en met 31 december
Nog niet beschikbaar
Ticket
395
Dit tarief is geldig tot en met 24 januari
Nog niet beschikbaar
Late Bird Ticket
425
Dit tarief is geldig vanaf 25 januari
Nog niet beschikbaar

 

 

De aftermovie van 2021

In 2021 stond Bureaurecruitment Live in het teken van recruitment process automation. De aftermovie van 2021 bekijk je hier.

Programma

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het programma. Diverse sprekers zullen jou op 27 januari inspireren. Wil je op de hoogte blijven van de sprekers en de invulling van het programma? Schrijf je dan in voor de bureaurecruitment updates. Dat doe je hier>>

Partner worden?

Er zijn nog volop mogelijkheden om je als partner aan dit event te verbinden. Neem contact op met Denise van der Lans, zij weet je er alles over te vertellen.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom dit event? Schrijf je in voor de Werf& nieuwsbrief.