Werf& Bureaurecruitment Live - 28/01/2021

Event Informatie

Iedereen heeft het over recruitment process automation: het automatiseren van de candidate journey in jouw ATS en/of CRM. Door de coronacrisis is in het tweede kwartaal flink op de rem gedrukt binnen recruitment en tegelijkertijd het gaspedaal ingetrapt als het gaat om innovatie en automatisering. Op dit moment is er een digitale transformatie, data integratie, automatisering en A.I. gaande, waardoor het huidige proces effectiever wordt en de recruiters productiever. Dit resulteert in het minder aannemen van nieuwe recruiters en meer investeren in goede tools en het juist gebruiken van deze tools. Maar, hoe zet je automatisering in voor recruitment?

Wanneer: 28 januari – 13:00

Waar: Online

Onderwerp: Recruitment Proces Automation

Tijdens Bureaurecruitment Live gaan we kijken naar alle ontwikkelingen van recruitment process automation. Hoe zetten recruitmentbureaus automation in? Wat zijn good en bad practices? En zeker zo belangrijk hoe kun je zo’n transitie in gang zetten in plaats van alleen tools aan te schaffen? Gespecialiseerde automation bureaus delen hun kennis en grote bedrijven hoe ze dit al inzetten. Informatie waarmee jij in de bureaurecruitment wereld echt stappen kunt zetten!

Onze Dag voorzitter Wim Davidse over Bureaurecruitment Live

Een ticket kopen? Kies een van de onderstaande tickets. Mocht je er die dag zelf niet bij kunnen zijn, dan raden wij aan en replay ticket te kopen.

Inschrijven?

Online ticket - Early bird
99
Dit tarief is geldig tot en met 7 januari
Dit tarief is niet meer geldig
Online ticket
129
Tarief vanaf 8 januari
Koop jouw ticket
Replay ticket
99
Je bekijkt het event op een later moment
Koop jouw ticket

 

 

De aftermovie van 2020

Programma

Werf& Bureaurecruitment Live

13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
Bureaurecruitment Live
Bureaurecruitment Live
Bureaurecruitment Live
Opening door dagvoorzitter Wim Davidse

Keynote door Steven Erlich (TMP Worldwide)
13:15 - 13:40

Talkshow "Van digitaal opportunisme naar digitale professionaliteit" met Rob de Laat (Iris Corporate Finance) en Johan Bogaard (Vibe Group)
13:40 - 14:05

Pauze met demo's van onze eventpartners

Onno Blom (Headstart Recruitment): De kracht van geïntegreerde recruitment marketing

Veel bedrijven kampen met tekorten in het vullen van hun (volume)banen. Het inzetten van een schaalbare advertentiestrategie kan hierbij helpen, maar recruitment gaat pas echt vliegen op het moment dat het wervingsproces goed geïntegreerd is met het selectieprocess. Tijdens deze presentatie laat Onno zien hoe Headstart hun funnel van advertentie tot en met hire doormeet, en op data-gedreven manier hun werving en selectie optimaliseert.

Talkshow "Automation is transformation” met Dennis Denekamp (Covebo) en Jan Beekman (Mysolution)
14:30 - 14:55

Dialoog met Maikel Neelen (Tigris) en Ronald van Driel (Recruitment Accelerator)
14:55 - 15:20

Pauze met demo's van onze eventpartners

Inspiratietalk door Kisito Zonneveld - Velox en Caroline Pols - Up

Joram Timmerman (Byner) en Rob Boersma (Jobrock): Workforce automation rondom professionals: 3 concrete voorbeelden

Byner op het Salesforce Platform automatiseert de kernprocessen van detacheerders, van lead tot factuur. Zodat jij grip krijgt op de ‘harde kant’ zoals compliance, productiviteit en beschikbaarheid, maar ook zicht hebt op de ‘zachte kant’ zoals betrokkenheid en ambities van je professionals. Tijdens het recruitmentproces, maar zeker ook na het tekenen van het contract. Hierdoor bouw je een hechte relatie op in elke fase van de journey. Persoonlijk, gelijkwaardig en gericht op langetermijn partnerships: van kandidaat tot medewerker, van gedetacheerde tot alumnus. In deze sessie laten we met een aantal voorbeelden uit de praktijk zien hoe Byner in combinatie met slimme automations van Jobrock in elke fase en in elk touchpoint van de journey het verschil maakt. Met o.a. een krachtige audience building tool, continue updates rondom profielen, ambities en beschikbaarheid van professionals, persoonlijke WhatsApp berichten en opvallende videoboodschappen.

Talkshow "Leidinggeven aan de transitie naar data & automation" met Ineke Kooistra (Young Capital) en Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group)
16:00 - 16:25

Afsluiting door Wim Davidse

Werf& Bureaurecruitment Live
Bureaurecruitment Live
Bullhorn
Mysolution
Tigris
Intelligence Group
Recruitment Accelerator
Byner

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom dit event? Schrijf je in voor de Werf& nieuwsbrief.