Werf& Seminar Generatie Z aan zet - 28 juni 2022

Generatie Z aan zet: het succesvol werven en behouden van jong talent

 

Generatie Z zit bomvol potentie, en die mag jij niet mislopen! Ga maar na:

  • Deze mensen werden geboren met een smartphone in de hand, er is dus geen digitaal probleem dat ze uit de weg gaan
  • Zoek je iemand die makkelijk verantwoordelijkheid pakt? Kijk dan niet verder dan de generatie die continu actie tegen wereldproblematiek onderneemt
  • Wist je trouwens dat Gen Z supersnel schakelt en informatie opslaat? TikTok is niet voor niets zo populair bij deze leeftijdsgroep

Over het verschil dat Generatie Z voor jouw organisatie kan maken, geven drie experts op 28 juni een seminar. Daarin leggen ze je uit wat Gen Z’ers aan jouw team toevoegen en hoe je ze het beste op je werkvloer integreert. Ook niet onbelangrijk: je leert hoe jij de generatie het makkelijkste werft én hoe je ze behoudt.

Zien we jou eind juni in de zaal? Dan beloven we een super inspirerende sessie bomvol praktische tips, know hows en eye openers. Daarmee kun jij je wervingsstrategie omgooien, en dat is wel zo fijn op deze krappe arbeidsmarkt. In andere woorden: je loopt de zaal uit met veeeeeel meer kennis dan waarmee je naar binnenging.

“Hoe bereik en behoud je talent van Generatie Z? Omarm verandering!”

– Marieke Wehner (Arbeidsmarktspecialist Gen Z | Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie)

 

 

Tiptop geregeld; prachtige locatie

Het seminar van 28 juni wordt tiptop geregeld: met The Student Hotel Amsterdam City kunnen we ons geen mooiere (en toepasselijkere!) locatie wensen. Bovendien zorgen we voor een lekkere lunch.

Actie

Maakt Generatie Z straks ook op jouw kantoor impact? Klik dan nu op de aanmeldbutton! En ben je er snel bij? Dan maak je gebruik van onze actie. Dat betekent dat je 3 tickets voor de prijs van 2 krijgt. Koop deze week nog je tickets voor Seminar: Generatie Z aan zet op 28 juni en maak kans op hetzelfde aantal tickets voor Werf& Festival Recruitment in de Zon op 16 september.

Tot op 28 juni in Amsterdam!

gen z

Boek nu je tickets

 

Programma

Werf& Seminar Generatie Z aan zet - 28 juni 2022

12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
Werf& Seminar Generatie Z aan zet - 28 juni 2022
Werf& Seminar Generatie Z aan zet - 28 juni 2022
Werf& Seminar Generatie Z aan zet - 28 juni 2022
Overheerlijke inlooplunch
12:00 - 13:00

Welkomstwoord door onze Master of Ceremonie – Alexa Kaptein
Alexa Kaptein
Intelligence Group

Leuk en aardig, die theorie, maar Alexa Kaptein is zelf Gen Z'er. Als dagvoorzitter bij het 'Gen Z aan zet'-seminar kan zij dus als geen ander in de gaten houden of wat de sprekers vertellen matcht met de realiteit. Alexa houdt, zoals je van Generatie Z verwacht, continu meerdere ballen in de lucht: ze is derdejaars student aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam én werkt bij Intelligence Group (IG!). Als student economie en bedrijfseconomie is ze nu met haar scriptie bezig: een onderzoek naar de invloed van taal in vacatureteksten op diversiteit op de werkvloer. Bij haar werkgever IG! ondersteunt ze de marketing en salesafdeling.

Inspirerende plenaire sessie “Hoe bereik en behoud je talent van Generatie Z: omarm verandering!” – Marieke Wehner
13:15 - 14:30
Marieke Wehner
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Marieke Wehner is zelf misschien millennial, maar ze weet alles van Gen Z: bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie (AvA) is ze specialist op dat gebied. Wil jij weten waar Generatie Z werkgeluk uithaalt? Dan ben je bij haar aan het juiste adres. Naast haar werk bij AvA, zet Marieke zich dagelijks in voor een land waarin iedereen fluitend naar z’n werk gaat. Dat doet ze als managing director bij werkzoekersplatform Sollicitatiedokter. Een extra dimensie aan Mariekes inzichten? Ze leunt niet alleen op ervaringsdeskundigheid. Door de cijfers van haar werkgever Intelligence Group, de arbeidsmarktdata-onderzoeker waar Sollicitatiedokter en AvA onder vallen, zijn haar verhalen over Gen Z altijd wetenschappelijk onderbouwd.

Korte koffie/discussie break

Praktische sessie vol innovatieve tips om Generatie Z te werven voor jouw organisatie – Martijn van Rossum
14:45 - 15:45
Martijn van Rossum
The New Crew

Martijn van Rossum. Eigenaar van The New Crew. Een arbeidsbemiddelaar die gelooft in nieuw. In Jong. In talent. The New Crew is er voor de starters. Voor de mensen die verschil willen maken, in een maatschappelijke job. Na een unieke match begint het pas. In onze Crew Class helpen we de jongste generatie werkenden met onze trainingen en ervaren coaching staff in de eerste stappen in hun carrière. We helpen te groeien, doelen te stellen en die ook te bereiken. Want verschil maken doe je niet in je eentje. Martijn wil anderen inspireren en de wereld verbeteren. Impact maken op de wereld en maatschappelijk betrokken organisaties wakker schudden en klaar maken voor een nieuw tijdperk. Dit realiseert hij voor opdrachtgevers door de jongste generatie werkenden strategisch in te zetten in hun organisaties.

Korte koffie/discussie break

Afsluitende sessie over het behouden van Generatie Z, goed werkgeverschap en waarom dit van groot belang is voor je wervingsstrategie – Anne Berndsen
16:00 - 17:00
Anne Berndsen
Voor Morgen

Als organisatieadviseur houdt Anne zich bezig met het vinden én behouden van personeel. Die twee zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden, vindt zij. De gemene deler? Goed werkgeverschap. Dat zorgt ervoor dat er mensen voor je willen komen én blijven werken! Een speciale voorliefde heeft Anne voor de nieuwe generatie op de arbeidsmarkt. Hier geeft zij regelmatig lezingen en workshops over, met vaak veel herkenbare situaties voor de deelnemer als gevolg! Tijdens het seminar van Werf& gaat Anne dieper in op het behoud van Generatie Z. Want wat zijn hun wensen en behoeftes? Hoe kun jij ze wél aan boord houden? En werkt het voor deze groep écht zo anders dan voor andere generaties? Anne vertelt je er tijdens het seminar meer over!

Wrap up & Afsluiting

Werf& Seminar Generatie Z aan zet - 28 juni 2022
Werf& Seminar Generatie Z aan zet - 28 juni 2022

 

Komende tijd volgen er updates over het programma. Houd de site en onze social media kanalen in de gaten!

 

Klik op de sprekers voor meer informatie.

Koop jouw ticket(s)

Locatie

Wibautstraat 129
Amsterdam
Nederland
  • Openbaar vervoer
    De Wibautstraat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: neem metro 53 of 54 vanaf het Centraal Station en stap uit bij halte ‘Wibautstraat’. TSH Amsterdam City ligt direct naast het metrostation – je kan ons niet missen! Neem vanaf Schiphol een Intercity-trein (richting Venlo) en stap uit bij de volgende halte ‘Amsterdam Bijlmer Arena’. Stap over op metro 54 (richting Centraal Station) en stap na vijf haltes uit bij ‘Wibautstraat’. Het Student Hotel ligt direct naast het metrostation. Binnen 25 minuten ben je van Schiphol bij het hotel.
  • Parkeren
    Bereik het hotel met de auto op slechts een paar minuten van de snelweg en parkeer op onze privéparkeerplaats, gelegen achter het hotel. De parkeerkosten zijn € 3,50 per uur.