RECRUITMENT PUBQUIZ

Er is veel kennis binnen de recruitmentwereld en nu wordt die kennis ook daadwerkelijk getest: op woensdag 3 juli kun je tijdens de Recruitment Pubquiz laten zien dat jij en je team dé experts zijn op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. De inloop is om 19.30 uur en om 20.00 uur begint de pubquiz.

De drie teams met de hoogste scores maken kans op mooie prijzen. De presentatie wordt verzorgd door gevierd dagvoorzitter Hans Kroonen, directeur van Steam. Verzin een goede teamnaam en meld jouw team van maximaal 6 personen aan via info@werf-en.nl. Heb je niet genoeg teamleden? Geen zorgen, op de avond zelf is het ook nog mogelijk om aan te schuiven bij een ander team.

Deelname kost €5,- per persoon, contant betalen op de avond zelf. De opbrengsten gaan naar de Tim Foundation.

PRESENTATOR

Hans Kroonen

Hans Kroonen is een van de oprichters van Steam. Als Directeur Client Services verantwoordelijk voor de klantrelatie en de kwaliteit van de dienstverlening.
Al ruim dertig jaar actief voor klanten in de zorg. Verantwoordelijk voor veel opvallende en onderscheidende (en prijswinnende) campagnes voor alle sectoren in de zorg. Het vakgebied Employer Branding is mede door hem vormgegeven.

  • Woensdag 3 juli 2019
  • 19.30 – 22.00 uur
  • Utrecht
  • Maximaal 6 mensen per team

Locatie

De Recruitment Pubquiz vindt plaats bij bar & brasserie Uncle Jim. Het adres is: Croeselaan 91, 3521 BL Utrecht.

Uncle Jim is op loopafstand van station Utrecht Centraal. Kom je met de auto, dan kun je op eigen kosten parkeren bij parkeergarage Croeselaan.

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen