Werf& Seminar: De toekomst van recruitment: Hoe ChatGPT de spelregels verandert - 29 maart 2023

Seminar: De toekomst van recruitment: Hoe ChatGPT de spelregels verandert

Ben jij op zoek naar een manier om jouw recruitmentgame naar een hoger niveau te tillen? Wil je meer tijd besparen, efficiency verhogen en beter voorbereid zijn op de toekomst van het recruitmentvak?

Bereid je voor op de revolutie in de recruitmentwereld!

Dan is het seminar “De toekomst van recruitment: Hoe ChatGPT de spelregels verandert” op 29 maart 2023 in Breukelen iets voor jou! Dit seminar bereidt jou voor op de revolutie in de recruitmentwereld en laat jou ontdekken hoe je jouw werk als recruiter naar een hoger niveau kunt tillen.

Tijdens dit interactieve en inspirerende seminar ontdek je hoe ChatGPT de recruitmentwereld voorgoed zal veranderen. We nemen je mee in de mogelijkheden van ChatGPT bij sourcing, het voeren van campagnes, het schrijven van vacatureteksten en het belang ervan in jouw arbeidsmarktcommunicatie. Je leert hoe je ChatGPT kunt inzetten om meer tijd te besparen en effectiever te werken.

Het seminar wordt een middag vol informatie en samenwerking. Je werkt samen met andere recruitmentprofessionals aan praktische oplossingen en leert van elkaar.

Dit is het seminar waar je absoluut bij moet zijn als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in de recruitmentwereld. Meld je nu aan en transformeer je werk als recruiter vandaag nog! Word de baas over de toekomst van recruitment met ChatGPT

 

Koop jouw ticket

 

 

 

Koop jouw ticket

 

Ben jij er bij?

Koop nu jouw ticket. De kosten zijn € 495,- exclusief btw. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang.

Koop jouw ticket

 

Programma

Dit kan je verwachten:

 • 12.00 – 13.00  : inlooplunch
 • 13.00 – 13.15 : Introductie door seminar host Marieke Wehner
 • 13.15 – 14.15 : Hoe kun je chatGPT succesvol inzetten om te sourcen naar kandidaten?  door Marcel van der Meer
 • 14.15 – 15.15: Slimmer werven met behulp van ChatGPT – zelf aan de slag  door Geert-Jan Waasdorp
 • 15.15- 15.45: Pauze
 • 15.45 – 16.45: De wettelijke kaders (o.a. AVG en discriminatie, tevens vaststelling regelgeving kunstmatige intelligentie op EU-niveau) door Han Hendriks en Inge Brattinga van VRF Advocaten
 • 16.45 – 17.45: Ask me anything tijdens dit blok kan je alle vragen die je (nog) hebt stellen aan de sprekers van dit seminar
 • vanaf 17.45 : Netwerkborrel

Locatie

Stationsweg 91
Breukelen
Nederland
 • Openbaar vervoer
  Ook met de trein zijn wij prima te bereiken. Je stapt uit op NS-station Breukelen. Vervolgens is het slechts 2 minuten lopen naar het hotel.
 • Parkeren
  Er is een mogelijkheid tot parkeren bij het hotel.