Werf& Event Diversiteit en Inclusie

Werf& Event Diversiteit en Inclusie

De basics van diversiteit en inclusie staan nog lang niet bij alle werkgevers op de kaart. En dat terwijl we inmiddels weten dat diversiteit en inclusie een kritische factor zijn voor succes. Diverse teams zijn namelijk goed voor de productiviteit, winst, innovatiekracht, verbreding van de klantenbase én het vergroot het bereik van jouw vacatures. We hebben het dan over échte diversiteit: van een multiculturele achtergrond tot leeftijd, van sekse tot handicap en van chronische leeftijd tot neurodiversiteit.

Het vertalen van de theorie naar praktijk is voor veel organisaties uitdagend. Terwijl actie toch echt begint op je eigen kantoor. Het wordt tijd om een stap naar voren te zetten. Daarom organiseren wij op 2 februari 2023 een interactief event rondom dit onderwerp om (van elkaar) te leren, elkaar te inspireren en ervaringen uit te wisselen.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het programma. Ben je nieuwsgierig wat jij kan leren tijdens dit event? Schrijf je dan in voor de updates over het event, dan blijf je op de hoogte en hoor je als eerste wanneer de kaarten in de verkoop gaan.

Werf& Diversiteit & Inclusie (02-02-2023) - updates ontvangen

  • Je kunt je op ieder moment weer afmelden voor de nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.