Inge Meengs (Nedap): ‘Impact is het verschil maken met recruitment in de markt’

Martijn Hemminga Op 02 juni 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 2390x gelezen
Deel dit artikel:
Inge Meengs (Nedap): ‘Impact is het verschil maken met recruitment in de markt’

Inge Meengs, Coördinator Employer Branding / Corporate Recruiter bij Nedap, verzorgt een impactsessie tijdens Werf& Live op donderdag 16 juni. Werf& ging met camera langs bij Inge op het hoofdkantoor van Nedap in Groenlo en vroeg haar onder meer hoe Nedap op Lowlands impactvol heeft geworven.

Succesvol werven en solliciteren op Lowlands!

Nedap werft vanuit de inhoud en heeft dit afgelopen jaren succesvol op Lowlands ingezet. Zo gaf Nedap afgelopen jaar technisch talent met festivalervaring dit jaar de kans om een sollicitatiegesprek te voeren op Lowlands. Maar ook in de samenwerking met technische universiteiten en op haar eigen recruitmentsite kiest Nedap bewust voor een inhoudelijke insteek.

Schrijf je in voor Werf& Live

Naast Inge Meengs van Nedap zijn er o.a. keynotes en impactsessies van Olympia, Glassdoor, ABN Amro, Lidl, Sonos, Nike, Dura Vermeer en de Belastingdienst. Schrijf je nu in op www.werf-en.nl/live en stel jouw eigen programma samen.

De impactsessie van Nedap is bijna vol, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners