Home Werf& Awards Wie volgt Hunkemöller, Philips, Albert Heijn en Tata Steel op?

Wie volgt Hunkemöller, Philips, Albert Heijn en Tata Steel op?

565 keer
1
werf& awards inschrijving geopend

Hunkemöller, Philips, Tata Steel en Albert Heijn wonnen vorig jaar de allereerste Werf& Awards. Wie volgt hen op? De inschrijving staat nog maar twee weken open, dus enige haast is wel geboden…

Een opvallende wervingscampagne gemaakt, of een sterke vacaturetekst geschreven? Iets anders gedaan het afgelopen jaar, waarop je bijzonder trots bent? Stuur dan nu je actie in, en wie weet sta jij in mei dan ook op het podium als een van de winnaars van een felbegeerde Werf& Award (net als Hunkemöller, Tata Steel, Albert Heijn en Philips in 2016).

Alle geplande acties zijn welkom

De jaarprijzen voor meest impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment worden op donderdag 11 mei 2017 uitgereikt, tijdens hét jaarevenement van het vak: Werf& Live. Iedereen die kans wil maken op een Werf& Award kan vanaf nú gratis inzenden. Inzending is mogelijk voor alle bewuste en geplande acties, die aantoonbaar met werving en selectie te maken hebben. Er zijn prijzen te winnen in twee categorieën: arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. En in elke categorie is zowel een publieks- als een vakprijs in de wacht te slepen.

Van klein tot groot dingt mee

De Awards zijn zowel bereikbaar voor kleine als grote organisaties, voor organisaties zonder budget of bedrijven met grote budgetten, en voor werkgevers (corporates), uitgevers en bureaus in de breedste zin van het woord (in arbeidsmarktcommunicatie, media, werving en selectie, uitzending of detachering). Kleine acties die toch hét verschil maken zijn welkom, maar ook multimediacampagnes die grote resultaten hebben gehaald.

De voorwaarden

Kortom: elke activiteit, die van betekenis is geweest voor de instroom van een organisatie, opdrachtgever of werkgever, kan in aanmerking komen voor een van de prijzen.

  • Elke inzending krijgt zichtbaarheid en PR-waarde op deze site (met bijna 50.000 unieke bezoekers per maand).
  • De vakjury bepaalt de nominaties voor de voorselectie.
  • Tussen 27 maart en 7 april kan het publiek zijn favoriete case kiezen.
  • De presentaties voor de vakjury vinden plaats op 20 april.
  • De prijsuitreiking is op 11 mei (van zowel vakjury- als publieksprijzen, in beide categorieën).

Alle informatie over de prijzen en over de inzendprocedure is verder hier te vinden. Inzenden is mogelijk tot 10 maart, dus wees er snel bij, want dat is nog maar twee weken! En we kunnen zeker nog wel wat inzendingen gebruiken…

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here