Wat leer je op de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie? [ADV]

Wist je dat uit het Recruitment Kengetallen Onderzoek blijkt dat arbeidsmarktcommunicatie met 37% de grootste kostenpost is binnen het recruitment budget?! Ontzettend belangrijk dus om jouw arbeidsmarktcommunicatie goed in te zetten en je kennis bij te spijkeren.

Shaista Raghoebarsing Op 09 september 2022
Gem. leestijd 2 min 197x gelezen
Deel dit artikel:
Wat leer je op de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie? [ADV]

Op 4 april 2023 start bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de volgende editie van de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Dit is de perfecte gelegenheid om eens goed stil te staan bij jouw arbeidsmarktcommunicatie inspanningen en te onderzoeken hoe je het onderste uit de kan zal gaan halen. Deze leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Om je goed voor te bereiden op elke trainingsdag wordt er voorafgaand aan iedere dag een e-learning module aangeboden. Elke e-learning duurt ongeveer 45 minuten en behandelt de belangrijkste theorie die jij moet weten. Met deze voorbereiding kun jij je tijdens de opleidingsdagen meer focussen op de praktijk, er komen namelijk veel cases aan bod.

Tijdens de opleidingsdagen worden de belangrijkste onderwerpen van het arbeidsmarktcommunicatie vak besproken:

Dag 1: Doelgroepgericht werven

Dag 2: Employee Relationship Management

Dag 3: Employer Branding

Dag 4: Arbeidsmarktcommunicatiestrategie

Dag 5: Eindpresentatie

Dit vonden de vorige deelnemers

Het is zeker niet de eerste keer dat de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie organiseert, dit is namelijk al de 34ste editie! Benieuwd wat deelnemers van de vorige edities vonden? Lees hier dan de reviews over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie.

Samen leren is het leukst!

Samen leren is natuurlijk het allerleukst. Daarom heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie een mooie combi-actie. De investering voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bij twee personen van dezelfde organisatie (alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW) is € 6.718,-. Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-lamc

Deze kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties.

Belangrijkste informatie op een rij

Wanneer:

4 april, 25 april, 30 mei, 13 juni en 6 juli

Investering:

€3559,-
€ 6.718,- voor twee personen met code combi-lamc *

Locatie:

Het Industrie Gebouw
Goudsesingel 80
3011 KD Rotterdam

Meer weten?

Voor meer informatie over de Leergang kun je deze factsheet downloaden.

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners