Wat leer je tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie? [ADV]

Wist je dat uit het Recruitment Kengetallen Onderzoek blijkt dat arbeidsmarktcommunicatie met 37% de grootste kostenpost is binnen het recruitment budget?! Ontzettend belangrijk dus om jouw arbeidsmarktcommunicatie goed in te zetten en je kennis bij te spijkeren.

Tamara de Man Op 08 maart 2024
Gem. leestijd 2 min 240x gelezen
Deel dit artikel:
Wat leer je tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie? [ADV]

Op 2 april start bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de volgende editie van de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Dit is de perfecte gelegenheid om eens goed stil te staan bij jouw arbeidsmarktcommunicatie inspanningen en te onderzoeken hoe je het onderste uit de kan zal gaan halen. Deze leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Om je goed voor te bereiden op elke trainingsdag wordt er voorafgaand aan iedere dag een e-learning module aangeboden. Elke e-learning duurt ongeveer 45 minuten en behandelt de belangrijkste theorie die jij moet weten. Met deze voorbereiding kun jij je tijdens de opleidingsdagen meer focussen op de praktijk, er komen namelijk veel cases aan bod.

Tijdens de opleidingsdagen worden de belangrijkste onderwerpen van het arbeidsmarktcommunicatie vak besproken:

Dag 1: Doelgroepgericht werven

Dag 2: Employee Relationship Management

Dag 3: Employer Branding

Dag 4: Arbeidsmarktcommunicatiestrategie

Dag 5: Eindpresentatie

Dit vonden oud-deelnemer: 

Het is zeker niet de eerste keer dat de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie organiseert, dit is namelijk al de 38ste editie! Benieuwd naar wat oud-deelnemers van de leergang vonden? Bekijk hier onder een aantal reviews:

“Wat heb ik veel geleerd van de leergang Arbeidsmarktcommunicatie! Niet alleen van de docenten, maar ook van mijn mededeelnemers. Voorafgaand aan elke lesdag volg je een eTraining, waardoor je weet waar je klassikaal mee aan de slag gaat en je alvast wat meer weet over dat specifieke onderwerp. Tijdens de lesdag krijg je naast de theorie ook nog praktijkvoorbeelden en ga je aan de slag met verschillende opdrachten. Door de kleine setting is er voldoende aandacht voor alle vragen. Ook de communicatie eromheen is goed verzorgd. Deze leergang is zeker een aanrader!”

“De combi van online en offline leren was erg prettig. Ik kwam goed voorbereid naar de klassikale lesdag. De energie van de groep was fijn, leuke mensen met mooie verhalen! Ook de docenten waren kundig en wisten naast theorie ook bruikbare en concrete praktijkvoorbeelden aan te dragen. Ik ging iedere dag vol inspiratie naar huis!

“Ik vond het een hele interessante leergang die je bewust maakt van wat arbeidsmarktcommunicatie inhoud.

Samen leren is het leukst!

Samen leren is natuurlijk het allerleukst. Daarom heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie een mooie combi-actie. De investering voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bij twee personen van dezelfde organisatie is € 6.718,- excl. btw. Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-lamc

Deze kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties.

Belangrijkste informatie op een rij

Wanneer:

2 april, 23 april, 14 mei, 11 juni en 2 juli.

Locatie:

Weena 200, Toren C, derde etage
Weena 210-212, 3012 NJ, Rotterdam

Experts:
Je leert van experts Melle Tuik, Marion de Vries, Roos, Lavrijsen, Edwin van der Sande, Martijn Hemminga en Alix Hensen Verbaten.

"Ik vond het een hele interessante leergang die je bewust maakt van wat arbeidsmarktcommunicatie inhoud.

Meer weten?

Voor meer informatie over de Leergang kun je deze factsheet downloaden.

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Tamara de Man

Opleidingscoördinatorbij Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Premium partners Bekijk alle partners