Home Werf& Live Over Werf& Live

Over Werf& Live

De arbeidsmarkt van vandaag vraagt om meer dan alleen het invullen van vacatures. Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment draaien steeds meer om impact. Wat maakt jouw vacaturetekst los bij jouw doelgroep? Hoe laat je bij bezoekers van jouw recruitmentsite een onuitwisbare indruk achter? Hoe weet je van een afgewezen sollicitant een ambassadeur te maken? En hoe weet je met jouw dagelijkse werk bij te dragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen?

De essentie van impact

Impact gaat over resultaat en het verschil maken. Maar ook over aandacht en details. Impact gaat over quality of hire, effectieve sourcing, opvallende zichtbaarheid en het hebben van succes. Impact is ook ergens voor gaan, focussen en de kleine dingen goed doen. Geld is niet meer van doorslaggevende waarde, maar de mate waarin je in staat bent slim gebruik te maken van je eigen kracht. Van het uitvergroten van je sterke kanten tot het activeren van jouw eigen ambassadeurs.

Donderdag 17 mei 2018

Donderdag 17 mei 2018 staat Werf& live in het teken van IMPACT. Kleine en grote impact. Rationele en emotionele impact. Impact in al zijn vormen. Van employer branding tot onboarding. Van referral tot wervend selecteren. Met een plenair programma, twee rondes met impactsessies en de eerste uitreiking van de prijzen voor meest impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment; de Werf& Awards.

Impact wordt beloond

17 mei zetten we impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in het zonnetje tijdens de uitreiking van de Werf& Awards. Iedereen kan insturen en meedoen. Met een multimediale arbeidsmarktcampagne, maar ook eenmalige out-of-the-box actie. Met een vacaturetekst, of een doelgroepsite. Zolang je aan kunt tonen dat het impact heeft gemaakt, maak je kans op een van de Awards.

  • Werf& Live
  • Donderdag 17 mei 2018
  • 10.30 uur – 17.00 uur
1,846FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
90AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen