Home Werf& Live Over Werf& Live

Over Werf& Live

De arbeidsmarkt van vandaag vraagt om meer dan alleen het invullen van vacatures. Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment draaien steeds meer om impact. Wat maakt jouw vacaturetekst los bij jouw doelgroep? Hoe laat je bij bezoekers van jouw recruitmentsite een onuitwisbare indruk achter? Hoe weet je van een afgewezen sollicitant een ambassadeur te maken? En hoe weet je met jouw dagelijkse werk bij te dragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen?

Donderdag 16 mei 2019
Donderdag 16 mei 2019 volgt weer een spetterend plenair programma, twee rondes met impactsessies en de uitreiking van de prijzen voor meest impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment; de Werf& Awards. Iedereen kan insturen en meedoen. Met een multimediale arbeidsmarktcampagne, maar ook eenmalige out-of-the-box actie. Met een vacaturetekst, of een doelgroepsite. Zolang je aan kunt tonen dat het impact heeft gemaakt, maak je kans op een van de Awards.

Werf& Live
Donderdag 16 mei 2019
De Rijtuigenloods, Amersfoort

1,912FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
105AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen