Home Werf& Live Programma

Programma

Het programma  voor Werf& Live 2018 is rond. We hebben een gevarieerd en zeer interessant aantal sprekers bereid gevonden hun kennis met jullie te delen.

Wij zijn trots op alle genomineerden: Allliander, I-SEC/Jobsrepublic, Rijksoverheid, TataSteel, VDL/Get.Noticed in de categorie Recruitment en Albert Heijn, Alliander, Defensie/Steam, Erasmus Medisch Centrum en Reinder de Graaf Gasthuis in de categorie Arbeidsmarktcommunicatie. Al deze genomineerden zullen in de ochtend hun case aan het publiek voorleggen.

Na de lunch hebben we een geweldig middagprogramma met plenaire sprekers en break-out (impact)sessies.

Onze plenaire sprekers zijn van Young Capital, Hudson’s Bay en Facebook.

De impactsessies zijn verdeeld over 2 rondes. In de eerste ronde kan je kiezen uit een impactsessie van TataSteel/HMS Host, Facebook, Defensie, KPN ICT Consulting, Indeed, Hilverzorg, NCOI, Priviteers, Fabory en innogy

Voor de tweede ronde bestaat de line-up uit: AIVD, Antoni van Leeuwenhoek, Intelligence-Group, Rijksoverheid, Timing Uitzendbureau, Croonwolter&dros, Het Nieuwe Recruitment, Cammio en I-SEC

Via onderstaande button kun je het blokkenschema bekijken. Door op de vlakken te klikken vind je meer over de inhoud van de impactsessie en over de spreker.

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen