Home Werf& Live Programma

Programma

Werf& Live 2019
Het programma voor Werf& Live 2019 is in de maak. We zijn achter de schermen hard bezig met het samenstellen van een gevarieerd aantal sprekers die hun kennis willen delen. Er zullen wederom weer 4 keynote sprekers en een gevarieerd aantal break-out sessies worden gepresenteerd. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan de nieuwsbrief van Werf&.

Kevin Wheeler blikt vooruit
Kevin Wheeler is een wereldwijd bekend spreker, futurist en auteur op het gebied van talentmanagement en recruitment. Ook hij is er op 16 mei weer bij. Lees hier alvast over zijn vooruitblik op trends in 2019. 

Terugblik op Werf& Live 2018
Werf& Live 2018 was een feest voor het vak met veel inspirerende sprekers en break-out sessies. Bekijk hieronder de aftermovie of klik hier voor de foto’s

Tijdens Werf& Live 2018 werden de jaarlijkse Werf& Awards uitgereikt aan het ErasmusMC en I-Sec (Jobsrepublic). De publieksprijzen gingen naar Reinier de Graaf en de Rijksoverheid.

Werf& Live 2018 omvatte een geweldig programma met plenaire sprekers van Young Capital, Hudson’s Bay en Facebook. De break-out (impact)sessies werden o.a. verzorgd door Facebook, Defensie, KPN ICT Consulting, IndeedNCOI, AIVD, Intelligence-Group, Rijksoverheid, Cammio en I-SEC.

Via onderstaande button kun je het blokkenschema van Werf& Live 2018 terugzien. Door op de vlakken te klikken vind je meer over de inhoud van de impactsessie en over de spreker.

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen