Home Werf& Live Programma

Programma

Werf& Live 2019 – De toekomst van werven
Het programma voor Werf& Live 2019 is in de maak. We zijn achter de schermen hard bezig met het samenstellen van een gevarieerd aantal sprekers die hun kennis willen delen. Uiteraard presenteren alle genomineerden voor een Werf& Award hun case en is er voor jullie als bezoeker de mogelijkheid om vragen te stellen aan de genomineerden.

De keynotes zullen dit jaar worden verzorgd door Henri Schirmer, Mascha van der Heijden, Jan Bernhart en Wieke Dijkstra.

Daarnaast zullen er 2 rondes met breakoutsessies worden gehouden. Tijdens deze breakoutsessies delen o.a. Techsharks, Ikea, Rochdale, Tony’s Chocolonely,  Indeed, Dzjeng, Belastingdienst, Steam, Omring en Kevin Wheeler hun visie op de Toekomst van Werven.

Nieuwsgierig naar het programma? Deze vind je door te klikken op de button.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan de nieuwsbrief van Werf&.

Terugblik op Werf& Live 2018
Werf& Live 2018 was een feest voor het vak met veel inspirerende sprekers en break-out sessies. Bekijk hieronder de aftermovie of klik hier voor de foto’s

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen