Maurits Visser: operationeel directeur Intro Personeel

Adwin van Gerven Op 07 juli 2022
Gem. leestijd < 1 minuut 267x gelezen
Deel dit artikel:
Maurits Visser: operationeel directeur Intro Personeel

Oude situatie

Oude functie: Regiomanager
Oude werkgever: Intro Personeel

Nieuwe situatie

Nieuwe functie: Operationeel Directeur
Nieuwe werkgever: Intro Personeel

Ingangsdatum: 7 juli 2022

De Sliedrechter Maurits Visser (30) is al meer dan 10 jaar werkzaam bij de organisatie en maakt nu dus de stap naar de rol van directeur. Hij zal daarbij de dagelijkse leiding over de organisatie van Intro krijgen. Samen met de directie van de Florys Groep – waar Intro Personeel onderdeel van is – zal hij de komende jaren verder bouwen aan het bedrijf.

Intro Personeel is sinds 2006 actief als bemiddelaar op de arbeidsmarkt. Als onderdeel van de Florys Groep is de organisatie een betrouwbare partner bij het vinden van personeel. Daarbij werken ze vanuit een aantal specialismes. Met 9 vestigingen in Nederland en een vestiging in Roemenië is een stabiele organisatie gebouwd die in verschillende regio’s actief is. De komende jaren heeft Intro Personeel de ambitie om nog een aantal vestigingen te openen en door middel van innovatieve oplossingen een vooruitstrevende rol te blijven spelen op de arbeidsmarkt.

De rubriek ‘Baanwisselaars’ wordt mogelijk gemaakt door de Leergang Recruitment Basic en Leergang Recruitment Advanced van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

 

Tags:
Deel dit artikel:

Onze partners Bekijk alle partners