Nieuwe 'Jonge Meesters'-campagne persifleert de Nachtwacht

Peter Boerman Op 06 december 2015 Gem. leestijd 1 min1626x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuwe 'Jonge Meesters'-campagne persifleert de Nachtwacht

Met de toevoeging van drie nieuwe ‘meesters’ vestigt advocatenkantoor Pels Rijcken de aandacht op een eigen opleidings- en ontwikkelprogramma, ‘De Verrijcking’ geheten.

Met de uitbreiding van de arbeidsmarktcampagne ‘De jonge meesters van Pels Rijcken’ wil het kantoor bovendien benadrukken dat het niet alleen publieke, maar ook steeds meer private partijen bedient. De drie nieuwe uitingen zijn gebaseerd op De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, Het aanreiken van een brief van Pieter de Hooch en de Lezende oude vrouw van Gerard Dou.

jonge meester nachtwacht plus origineel

Rechts het nieuwe campagnebeeld, links een deel van het origineel van Rembrandt van Rijn

In een film

Na het scannen van de QR-code op de poster of de advertentie, komen de jonge meesters in een film tot leven. Ook de carrièrewebsite van het kantoor, dat voluit Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn heet, is vernieuwd. De campagne van Pels Rijcken heeft sinds de start in 2012 al diverse prijzen gewonnen. Zo was er een Magneet-nominatie, en won de campagne de Gouden Toga, de prijs voor de beste in print verschenen wervingsadvertentie die jaarlijks wordt uitgereikt door juristenblad Mr. Magazine. Toevallig worden deze week de nieuwe winnaars bekend van deze verkiezing.

jonge meesters lezende oude vrouw plus origineel

Links het nieuwe campagnebeeld, rechts het origineel van Gerard Dou

Nieuw talent aantrekken

Hoofd recruitment en opleidingen Robin Funnekotter: “Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Het is voor ons kantoor dan ook erg belangrijk dat we steeds nieuw talent aantrekken en behouden.”

Lees ook:

 

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.