Nog één keer nagenieten in woord en beeld: zo leuk was Werf& Live

We hadden Victor Mids, de CliniClowns, de Efteling, en natuurlijk nog heel veel meer. Wat viel er weer een boel te beleven op Werf& Live, nu twee weken geleden. Geniet daarom nog één keer na, met de fraaie aftermovie.

Peter Boerman Op 11 juni 2024
Gem. leestijd 2 min 191x gelezen
Deel dit artikel:
Nog één keer nagenieten in woord en beeld: zo leuk was Werf& Live

Het was op Werf& Live weer een drukte van belang. Een uitverkochte Rijtuigenloods in Amersfoort, 27 subsessies vol interessante sprekers, inspirerende pitches van de genomineerden van de Werf& Awards, en dan ook nog een 3 uur durende track van internationaal recruitmentgoeroe Kevin Wheeler; er zijn waarlijk recruitment-evenementen waar je minder te kiezen hebt. En omdat keuzes maken nu eenmaal moeilijk is, kun je in de aftermovie nog even snel alle hoogtepunten voorbij zien komen. Zodat je ook meteen kunt zien wat je eventueel gemist hebt:

In de video horen we onder meer de bekende illusionist Victor Mids nog één keer bespiegelen over de connectie tussen recruitment en zijn specialiteit: mindf*cks. ‘Het gaat in recruitment om het aflezen en analyseren van mensen. Mijn werk is eigenlijk hetzelfde. Ik moet ook in een split second kunnen analyseren wat voor iemand ik tegenover me heb. Dat ik hier vandaag de Werf& Awards mocht uitreiken, is voor mij dan ook het beste van 2 werelden gecombineerd.’

Weten wat er speelt

In de video komt verder onder meer Maarten Bokhoven voorbij, die op de dag namens Etos 1 van de 4 Werf& Awards in ontvangst mocht nemen. Hij vertelt op het evenement nog volop meer inspiratie te hebben gevonden, ook in de andere cases. Ook Wendy Rijnaard, winnaar namens de case van het mbo-traineeship van de gemeente Amsterdam, toont zich enthousiast over het evenement. ‘Een mooie kans om te netwerken, en te kijken wat er speelt in de markt.’ Ze roept dan ook iedereen op om de datum van het evenement van volgend jaar alvast in de agenda te omcirkelen: 15 mei 2025. Zien we je dan (weer)?

Volledig op de hoogte blijven van het programma, inclusief de nieuwste sprekers en cases tijdens Werf& Live 2025. Mis niets en schrijf je in voor onze updates:

Inschrijven voor updates

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners