iD Employer Marketing & Media

Wij zijn iD Employer Marketing & Media
Betoverend werkgeverschap begint hier! Met onze aanpak verhogen we awareness, stimuleren we engagement en activeren we jouw werkgeversmerk. Zo vinden én behouden we toptalent.

Team iD bestaat uit slimme marketeers, strategische employer branding specialisten en een ijzersterk campagne team. Daarnaast hebben we een betrokken netwerk van professionele ‘partners in crime’ die ingezet kunnen worden bij de executie van bepaalde disciplines.

We geloven dat een sterk employer brand bijdraagt aan het succes van je organisaties. Het zorgt er niet alleen voor dat je de juiste mensen voor je bedrijf aantrekt. Het vergroot ook de kans dat deze mensen langer blijven en er positief gesproken wordt over je organisatie.

Met onze uitgebreide ervaring in arbeidsmarktcommunicatie en mediastrategie bereiken we effectief je doelgroep met de juiste boodschap. We begrijpen hoe je van je eigen medewerkers echte loyale ambassadeurs kunt maken. Zij vormen immers de heartbeat van je organisatie en zijn het krachtigste middel voor jouw Employer branding en wervingsinspanningen.

Waar staan we voor?

  • Enthousiast & Energiek – BAM!
  • Met Humor – En een gezonde dosis zelfspot
  • To the Point – What you see is what you get
  • Met Kennis van Zaken – En een sterk netwerk dat onze kennis aanvult
  • Betrokken & Bevlogen – We gaan voor de langdurige relatie
  • Daadkrachtig – We get it done

Vol trots werken we onder andere voor Avans Hogeschool, Yara, Equans, RSM, Visser & Visser, CC7, Rijk Zwaan, DeSeizoenen.

LEF Media

LEF Media is het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland. Gespecialiseerd in storytelling. Als energieke lefhebbers gaan we samen met jullie aan de slag om het bedrijf een gezicht te geven en jullie pure verhaal vol vertrouwen vast te leggen op camera. Dit doen we door middel van vlogs, video’s, vodcasts, shorts, Reels en workshops.

RAFT

RAFT brengt haar klanten graag verder in online marketing. We gaan graag het avontuur met je aan om jouw merk, bedrijf of organisatie in de juiste stroomversnelling te brengen. Hoe? Door als team samen te werken. Voor jou en met jou. Jij weet immers waar je heen wilt. Betere sales- resultaten? Meer collega’s? Een hogere merkbekendheid? Wij weten hoe je daar kunt komen en hebben de juiste mensen aan boord om je te helpen je doel te bereiken.

Digitaal bureau Elephant

Digitaal bureau Elephant ontwikkelt digitale oplossingen die de eindgebruiker verder helpen. Van technische websites tot complexe webshops en webapplicaties. En hoewel we ontzettend sterk zijn in development, stopt ons werk niet bij de techniek. Wij focussen ons op dat waar we écht goed in zijn. En dus nemen we zowel de development als design én strategie uit handen. Alles voor het beste eindresultaat. Samen kunnen groeien, dat is de essentie van digitaal bureau Elephant. We vertalen jouw strategische doelen naar perfect passende digitale oplossingen.

the HERD

Het digitale en creatieve landschap verandert snel. Er ontstaan steeds diepere niches. Het bureau met alle expertises is enorm en mist het directe en persoonlijke. Maar de juiste kleinschalige experts aan elkaar koppelen is niet makkelijk. Daarom verbindt the HERD de kleinere bureaus met de juiste expertises.

Employer Brand Builders

Employer Brand Builders zijn gestart in 2018, inmiddels zijn ze met een team van 20 zeer ervaren experts. Ze geloven in het bouwen van sterke en onderscheidende werkgeversmerken die intern en extern meetbaar zijn.

Employer Brand Builders helpt bij het transformeren, het optimaliseren en het innoveren van alle recruitment en employer branding activiteiten. Denk hierbij o.a. aan EVP ontwikkeling en implementatie, candidate en employee journeys, social media planning, KPI’s vaststellen en verschillende inspiratiesessies.

Apply

APPLY is een organisatie die is ontstaan vanuit een jarenlange passie voor recruitment. APPLY heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van vacature onepagers, aangevuld door wervingscampagnes op basis van arbeidsmarktdata. Ons voornaamste doel is om klanten te helpen bij het werven van personeel op een vernieuwende en kosteneffectieve manier.

“APPLY, where marketing meets people.”

De vacaturesites zijn geoptimaliseerd om één specifieke vacature in de schijnwerpers te zetten. Middels de vacature onepager kan APPLY alle aspecten van arbeidsmarktcommunicatie inzetten, zonder beperkingen. Dit omvat onder andere fotocarrousels, 360 graden VR-recruitment, testimonialvideo’s, recruitment chat en sollicitatieprocedures. APPLY voert vernieuwende campagnes uit en maakt gebruik van verschillende kanalen zoals TikTok, YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, Google en jobboards.

APPLY is actief in branches zoals logistiek, bouw, automotive, transport, retail, techniek, productie en zakelijke dienstverlening. APPLY is landelijk actief en gevestigd in Maastricht. Klanten van APPLY in Nederland zijn onder andere wereldspeler CEVA Logistics, Janssen Kerres, Basic Pharma en Marc O’Polo.

 

JEX

JEX is een snelgroeiende softwareorganisatie met een focus op de flexibele arbeidsmarkt. Door het ontwikkelen van een one-stop-shop wil de jonge IT scale-up, opgericht in 2020, de totaaloplossing realiseren voor de gefragmenteerde uitzendmarkt. Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam bedient JEX honderden uitzendbureaus en meer dan duizend opdrachtgevers in heel Nederland, en betaalt wekelijks het salaris van duizenden mensen uit. Het bedrijf is een prominente speler in de Nederlandse markt en staat in de lijst van snelst groeiende Europese bedrijven. JEX is onder andere de Official Training Partner van Feyenoord en partner van The Social Handshake.

Recruitment Valley

Recruitment Valley – Why, How & What

Wij geloven dat Europa aan de vooravond staat van economische groei wereldwijd. Daarom is het cruciaal dat we het juiste talent kunnen matchen met de juiste bedrijven om hen te helpen succesvol te zijn en te floreren.

Recruitment is hierbij een belangrijk onderdeel, en daarom hebben we de krachten gebundeld van Timetohire, het meest invloedrijke RPO- en interim-recruitmentbedrijf van Nederland, met ToTalent, de meest uitgebreide bron van recruitmentcontent in Europa. Samen hebben we Recruitment Valley gecreëerd, het krachtigste jobsplatform voor recruiters in Europa.

Recruitment Valley biedt alle recruitmentgerelateerde banen en mogelijkheden binnen het volledige spectrum van talentacquisitie, waaronder permanente, interim- en remote functies voor zowel werknemers als zelfstandige contractors. Naast deze vacatureoverzichten bieden we ook waardevolle content voor bedrijven die op zoek zijn naar recruitmentexpertise en recruiters die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of je recruitmentinspanningen wilt uitbreiden, Recruitment Valley is de plek om je volgende match te vinden.

Guruz

Met (non-profit) Stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo.

Dit doen we door briljante en inspirerende online gastcolleges te maken voor het mbo. Samen versterken we het mbo imago.