Creemers Recruitment

Waarom is Creemers Recruitment genomineerd?

Maud, eigenaar van Creemers Recruitment, zichtbaar op LinkedIn met eerlijke content over wat zij in de arbeidsmarkt hoort, ziet en zelf belangrijk vindt. Ondanks dat ik zelf niet op zoek ben naar een nieuwe baan is haar content inspirerend en verfrissend. Héél anders dan andere recruitmentbureaus in haar branche. De klanten kiest zij bewust en zij werkt zelfs met een checklist, daarom vaak nee verkopen. Creemers Recruitment wilt alleen met top kantoren werken welke echt aandacht besteden aan het werkgeluk

Creemers Recruitment, voegt daar zelf nog graag aan toe:

Na zo’n tien jaar ervaring in de juridische arbeidsmarkt als consultant en corporate recruiter heeft Maud, eigenaar van Creemers Recruitment, besloten haar ondernemersgeest te volgen. Het geeft haar energie om de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten te creëren, om zo een duurzame en plezierige arbeidsrelatie tot stand te brengen. Dit nog verder uitbouwen en persoonlijke relaties intensiveren, daar wordt zij blij van. Ze hecht veel waarde aan het investeren in werkgeluk van medewerkers daarom werkt ze alleen samen met kantoren die het belang daarvan ook inzien en toepassen.

Creemers Recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van Business Support functies binnen de advocatuur en het notariaat. Persoonlijke benadering, servicegerichtheid en vakkundigheid zijn de belangrijkste pijlers die mijn dienstverlening kenmerken. Haar connecties bevinden zich op alle niveaus, van senior en starter tot aan studenten die inzetbaar zijn voor secretariële ondersteuning naast het volgen van een opleiding. Dankzij jarenlange werkervaring in de juridische arbeidsmarkt heeft Maud een groot netwerk opgebouwd en verregaande kennis van zowel de kantoren waarvoor zij werkt als de doelgroep. Dit maakt dat Creemers Recruitment zeer snel en gericht de juiste match tussen een kantoor en kandidaat weet te creëren.  Prettig en succesvol werkt Creemers Recruitment samen met internationale, nationale en boetiekkantoren.

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig