Wij ontwikkelen optimale recruitmentsites voor toonaangevende werkgevers

Dat is kort en bondig wat Floyd & Hamilton doet. Een goede recruitmentsite is immers voor iedere werkgever de basis van goede online arbeidsmarkt communicatie, betere online recruitment en een zichtbaar employer brand.

We empower employer brands, optimize candidate experiences and innovate recruitment.

Daar gaan wij als team voor, dat is onze missie! Dus we zorgen altijd voor een platform met goede candidate journeys, met optimale techniek en naadloze (ATS) integratie(s), met een mooi en functioneel design, en een volledig meetbaar en analyseerbaar sollicitatieproces.

Recruitmentsite

Een recruitmentsite of werken-bij website moet zich in de eerste plaats richten op de kandidaat. Maar wij begrijpen dat er bij het neerzetten van zo’n site meer belangen spelen. Als merk kan je natuurlijk te maken hebben met een multichannel- en/of multi-brandstrategie, meerdere landen en/of talen en diverse business units & expertises. Deze zaken kunnen de recruitment website tot een complex geheel maken. Voor al onze recruitmentsites geldt, dat wij rekening houden met deze complexiteit door in onze ontwerpen uit te gaan van functionaliteit, effectiviteit en logica.

Maar er is meer. Al onze recruitment websites kenmerken zich door een aantal componenten die in onze ogen essentieel zijn voor een succesvolle recruitmentsite. Componenten, die wij op basis van 10 jaar ervaring, na het ontwikkelen van vele (internationale) recruitmentsites en ongoing analyses, continu door ontwikkelen.

Dit zijn wij

Floyd & Hamilton beweegt zich op de raakvlakken van recruitment, marketing en IT. Dat zie je weer terug in de samenstelling van het team. Een bont gezelschap van ervaren designers, developers, recruitmentprofessionals, projectmanagers, product owners en online marketeers die samen met onze opdrachtgevers bouwen aan mooie en innovatieve recruitmentplatformen. Dat zit in ons DNA, daar halen wij onze energie en ons plezier uit.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS
YOBZ