Binnen 6 weken een optimaal recruitment platform creëren, zonder opstartkosten? Floyd & Hamilton is al 10 jaar toonaangevend in recruitment technologie en laat al haar expertise samenkomen in een nieuwe standaard: Recruitment-Website.nl. Op basis van de best practices die zij hebben opgedaan bij zo’n 100 klanten creëert Recruitment-Website.nl een gestandaardiseerd, flexibel recruitment platform geheel in elke corporate huisstijl. Dus met de unieke technologie van Floyd & Hamilton onder de motorkap en inclusief een uniek voor recruitmentdoelen ontwikkeld Content Management Systeem, een Analyse Dashboard met inzicht in het gehele proces en een geïntegreerd of gekoppeld Applicant Tracking Systeem.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.