Met de matching technologie van The Selection Lab verhogen organisaties hun quality-of-hire, retentie en diversiteit door op een objectieve manier de best passende nieuwe medewerkers te selecteren.

Middels gevalideerde assessments worden allereerst op een strak vormgegeven en mobile friendly manier de competenties, kernwaarden, bedrijfscultuurvoorkeuren en intelligentie van een kandidaat achterhaald. Deze worden vervolgens aan zowel de kandidaat als de organisatie gepresteerd in begrijpelijke infographics. De uitkomsten worden automatisch vergeleken met de toppresteerders binnen een organisatie dan wel 1 van de vele benchmarks.

Zo wordt in 1 oogopslag duidelijk in hoeverre de kandidaat beschikt over de benodigde soft skills voor een functie binnen de organisatie. Wijken de scores van een kandidaat af van de benchmark? Dan worden er interviewvragen gegeneerd die daar dieper op ingaan. Tot slot houdt de software bij wie er wordt aangenomen en hoe goed deze vervolgens presteren. Hiermee worden de benchmarks automatisch aangepast en leert het systeem steeds beter welke kandidaten het beste passen bij de organisatie.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS