Thomas International Nederland

De assessments van Thomas helpen jou en je organisatie bij het optimaliseren van je teams én de individuele medewerkers.

Onze assessments zorgen voor de objectieve onderbouwing bij het nemen van beslissingen in het kader van werven, ontwikkelen en managen van je medewerkers. De assessments zorgen voor meer inzicht in je medewerkers: Wat motiveert hen? Hoe communiceren ze? Wat zijn hun talenten? Waar ligt hun potentieel? Wie zijn jouw leiders van de toekomst? De assessments van Thomas geven onderbouwing aan alle HR beslissingen.

Thomas assessments
Onze assessments, gericht op gedrag, leervermogen, persoonlijkheid, competenties en emotionele intelligentie, onderscheiden zich door hun wetenschappelijke basis, de validiteit, toegankelijkheid, het gebruiksgemak en de effectiviteit. Na het volgen van training ga je zelfstandig aan de slag met onze assessments. Ons support team, dat bestaat uit trainers, consultants en helpdesk medewerkers, staan dagelijks voor je klaar om je te ondersteunen met inhoudelijke en praktische adviezen, zodat jij optimale resultaten kunt boeken met behulp van de assessments van Thomas.

Thomas International
Al 40 jaar is Thomas wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en ontwikkeling van assessments. Doordat wij vertegenwoordigd zijn in meer dan 60 landen zijn onze assessments beschikbaar in 56 talen. Op dit moment werken we samen met ruim 32.000 organisaties en zijn er wereldwijd meer dan 300.000 getrainde Thomas gebruikers. Onze relaties, die wat betreft werkzaamheden, branches en bedrijfsomvang zeer divers zijn, genereren jaarlijks meer dan 1,5 miljoen Thomas assessments.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS