Home Partners Blue Carpet

Blue Carpet

Blue Carpet is een sterke, door innovatie gedreven organisatie. Wij geloven dat onze blik op Talent Management sterk veranderd en de oplossingen van vandaag niet bestendig zijn voor de toekomst. Onze focus ligt op het individu (medewerker en/of sollicitant) boven het optimaliseren van het HR proces. Wij beginnen dus ook bij het zo rijk mogelijk profileren van het individu en dat doen we met ons product Profile Manager. Daarmee kunt u in het recruitmentproces bijvoorbeeld betere talentpipelines bouwen, binnen uw organisatie. Beter zicht krijgen op wie waar in de organisatie zit met welke expertise en skills, kunt u ook doen met Profile Manager. Ten slotte levert regie bij de medewerker het maximale resultaat in performance en talent management.

Blue Carpet bestaat uit circa 30 medewerkers die allen gepassioneerd werken aan de uitdagingen van onze klanten. Onze organisatie is niet hiërarchisch ingedeeld, zijn collegiaal naar elkaar en er wordt altijd gepraat over de nieuwste technologieën waar we mee aan de slag kunnen. Iets wat binnen het bedrijf nooit vergeten wordt: de pingpong competitie. Naast de tafeltennistafel hangt een competitielijst en er wordt vaak een balletje overgeslagen om ondertussen even bij te kletsen. Wij ontwikkelen onze software in huis en hebben een hecht team van (circa 20) ontwikkelaars. Daarnaast hebben wij ook ervaren Product Owners en specialisten in huis om, in co-creatie met onze klanten, invulling te geven aan de implementatie van onze oplossingen.

Met dit product heb je jouw eigen social platform om talent pipelines te bouwen.

Met dit product weet HR welke kennis en expertise waar in de organisatie zit. Het is mogelijk om talent te ontdekken, ontwikkelen en te matchen aan de hand van belangrijke data-inzichten (HR Analytics).

Met HR Manager richten organisaties hun talent- en performance management in, op een manier dat het eigenaarschap voor ontwikkeling komt te liggen waar het hoort: bij de medewerker. Doordat de medewerker actief werkt aan zijn talentontwikkeling, krijgt de organisatie diepgaand inzicht in het aanwezige talent en potentieel.

Lees meer over onze producten door op de logo’s te klikken.