Home Partners Endouble

Endouble

Talent Acquisition Specialists

Endouble is gespecialiseerd in het maken en optimaliseren van carrière-platforms, of zoals wij zeggen ‘Talent Aquisition Platforms’. Wij geloven dat het organiseren van werk gebaseerd moet zijn op data en niet op gevoel. Daarom gaan we samen met de klant op zoek naar de ‘why behind the hire’: welk pad heeft een kandidaat bewandeld om uiteindelijk aangenomen te worden?

Volledige meetbaarheid

Onze op maat gemaakte Talent Acquisition Platforms vallen op door de goede vindbaarheid en volledige meetbaarheid. Hiermee helpen wij onze klanten met inzicht in online recruitment en het organiseren van werk. De recruiter werkt efficiënter en heeft weer tijd voor het belangrijkste: het aannemen van de beste mensen. Met als resultaat dat de kwaliteit van de kandidaten toeneemt en het aantal kostenverslindende afwijzingen – en daarbij schade aan het werkgeversmerk – afneemt.

Mondiale footprint

Endouble is in 2006 gestart en heeft inmiddels al voor meer dan 100 (inter)nationale bedrijven zoals Booking.com, Albert Heijn en Bol.com het recruitmentproces efficiënter ingericht. In 2014 heeft  USG een belang genomen in Endouble, waardoor internationale groei in een versneld tempo plaats kan vinden. In 2016 is USG overgenomen door Recruit.

Meer weten? Klik hier