Home Partners Otys

Otys

OtysOTYS levert gebruiksvriendelijke en geavanceerde software om het werkproces van recruiters te vereenvoudigen, versnellen en verbeteren. Hierdoor kan er meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken worden en kunnen meer én betere matches gemaakt worden.

Door ruim 15 jaar ervaring als leverancier in de recruitment branche en goed te luisteren naar de input van onze klanten, bieden wij een zeer gebruiksvriendelijk softwarepakket met uitgebreide functionaliteiten die u naar wens aan of uit kunt zetten. Elke dag maken ruim 10.000 mensen wereldwijd gebruik van onze software en daar zijn we enorm trots op! Onze klanten zijn voornamelijk recruiters, werving & selectie bureaus, uitzendbureaus, detachering, corporate HRM en vacaturebanken.

OTYS bevat onder andere software voor het beheren van kandidaten en vacatures, slimme match mogelijkheden, relatiemanagement, eventmanagement, een krachtige zoekfunctie, urenregistratie en een overzichtelijk dossier waarin alle communicatie met contactpersonen automatisch wordt bijgehouden. Door de nauwe samenwerking met uiteenlopende partners zijn er bovendien nog talloze extra mogelijkheden, zoals video solliciteren, het automatisch uitlezen van CV’s, multiposting en het doorzoeken van LinkedIn profielen.

Daarnaast bouwen wij ook websites voor onze klanten, zoals een werkenbij-site, een vacaturebank, een wervingswebsite of een corporate bedrijfswebsite. De software van OTYS kan geïntegreerd worden met vele andere softwarepakketten. Gegevens van kandidaten en vacatures zijn altijd up-to-date en toegankelijk doordat OTYS web-based is en beschikbaar is op zowel PC, laptop, tablet en smartphone.

OTYS staat bekend als de voorloper in ontwikkelingen, trends en technologie. Het bedrijf is in de afgelopen jaren onder andere opgenomen in de EBA, Deloitte Technology Fast50, Deloitte Emea Technology Fast500 en de FD Gazellen. Bij OTYS werken ruim 100 mensen, verspreid over de kantoren in Veenendaal (hoofdkantoor), Amsterdam, Gent, Praag en Parijs.

Kijk voor meer informatie op: Otys.nl